Çözüldü Teknoloji tasarımdan 40 ortalama ile kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nowtv

Centipat
Yer
Turkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar teknoloji tasarım dersinden kaldım ilk not 80 diğer not 0 diğer derslerden kalmadım. Hesapladım ortalamam 93 çıkıyor. Takdir belgesini alabilir miyim?

Çözüm
Belgeyi verirler yani anladığım kadarıyla?

Hayır, yanlış anlamışsınız tum derslerdeki ortalamam 93. teknoloji tasarım ilk not 80 2.not 0 yani teknoloji tasarım ortalamam 40 belge verirler mi?

O zaman alamazsınız. Teknoloji tasarım dersinden kalmış oluyorsunuz. Sözlüler girildiği halde ortalamanız 40 ise geçmek için bir şans yok, ama not ortalamalarıyla 40 ise, sözlülerle 50 üstünü geçer diye tahmin ediyorum. 50 üstünü geçerse belge alırsınız.
Siz de haklısınız, benim zamanımda dersin adı değişikti. Teknoloji tasarım değildi. Fakat yine de içerik aynıydı. Babama makarnadan köprü yaptırmıştım. Her neyse.

Bu mesajım açıklayıcı olmuştur umarım, başka aklınıza takılan bir şey var mı?

Bilgi için teşekkür ederim aklıma takılan bir şey yok teşekkürler.

Biliyorum hocam, biliyorum. Teoride belki kimine göre mantıklı ama pratikte hiçbir şeye yaramayan aptalca bir ders, hocaları da kıl oluyor çoğunlukla. Ders ortalaması 50'nin altındaysa belge alamıyorsunuz. Bari insafsızlık yapmayıp sözlülere 60-60 verip geçirseydi.

Haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı