Teknolojigo sitesi güvenilir mi?

  • Konuyu başlatan login
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 179
  • Görüntüleme 23B
Yahu hocam atsanıza şöyle konuları bize de, gece gece güzel gidiyor 😃

Konudaki arkadaşlar siteyi nereden bulmuş anlamadım ki. Tosuncuk 2 mi geliyor acaba? Ayrıca 15 gün kargo/alışveriş süresi yok muydu yasalarda? Daha konu açılalı 15 gün olmamış. Bakalım, neler olacak? Parasını alan var, alamayan var.

Aşırı iyi SEO kasmışlar, Google'da en yukarılarda çıkıyordu. Alışveriş sekmesinden en üstte ve uygun görüyordu.
Ben de siteye denk geldim ama güvenmedim. Bu başlığa denk geldim, merak edip araştırıp.
İyzico korumalı alışveriş Vb'si ve bankaların Mastercard ve Visa'nın charge back imkanı sayesinde parasını kurtaranlar olabilir ama havale EFT durumu oldukça sıkıntılı muhtemelen.
Umarım mağdurlar parasına ulaşır, geçmiş olsun.
 
Eft havale normal şartlarda idadesi yapılmıyor sadece kredi kartı ile alışveriş yapanlar paralarını yavaş yavaş almaya başladı site kapatılmış görünüyor.İnternetten araştırır iseniz EFT / Havale işlemleri kendi isteğiniz ile göndermiş kabul olunduğu metinler bulabilirsiniz. ben tanıdığım kişiler haricinde hiç bir zaman eft havale gerçekleştirmiyorum .... Umarım madur arkadaşlar maduriyetleri giderilir savcılık ile çözüm arayan arkadaşlar var sikayetvar.com dan bakabilirsiniz. Tövbe bir daha paranı koruyan sistemin dışındaki sitelerden alış veriş yapmayacağım. İlk ve son olsun herkese hayırlı sahurlar dilerim.
 
Sakin ol. Güruh kelimesini "topluluk, sürü" anlamında kullanmıştım. Aşağılık anlamı varmış, üzgünüm.🙂 😔 Beyinden yoksun olduğumu düşünmüyorum.

Ek olarak, ben HB'den bile ürün alırken satıcıyı ciddi manada kontrol ediyorum, kendi siteleri varsa oradaki fiyatlandırma ve ödeme seçeneklerini de inceliyorum, bununla kalmıyor ürünün kodunu üretici firmanın ürün sayfasında aratıp böyle bir ürün var mı yok mu diye bile kontrol ediyorum.

Yahu bir de sanki kötü bir şey demişim gibi hakaret etmişsiniz. Alındım cidden. Orada upuzun bu işin nasıl olmuş olabileceğini yazmışım. Önceki sayfalara bakarsanız orada da bundan bahsettim. Konu garip, daha önce duymadığım bir site olduğu için takibe alacağımı söyledim. 2015'ten beri her gün aktif olmasam da bu foruma girdim. Daha önce hiç böyle bir şeye rastlamadım (bu kadar çok kişinin, bu denli düzgün konu oluşturması). O yüzden zaten takip etmek istedim.

Kimseye bir hesap vermek zorunda değilim biliyorum, ancak foruma yeni girmişsiniz ve "sizin gibi beyin yoksunları" diye laf atıyorsunuz. Şimdi "Sizin' derken sadece senden bahsetmiştim" falan derseniz diye diyorum, cümlenin başında "Sende" (Bu arada -de ayrı) demişsiniz, yani benimle konuşurken senli benli olmuşsunuz. Kimseye böyle çirkin bir hakaret etmeye hakkınız yok. Lütfen biraz daha dikkatli olun.
Mal almamışsın, mal satmamışsın, mağdur değilsin, ne diye roman yazıyorsun. İşin mi yok, zamanın mı çok. Sana söylenecek çok şey var ama O da ayrı yazılır diyelim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı