Teknolojiyi bazen sıkıcı bulmak

Bunu diyorsun ama banner fotoğrafında araba var? :D

Araba Banner'ını koyduğum zaman bu sıkıcı bulma şeyi aklıma daha gelmemişti.

Kesinlikle gereksiz, hepsini çöpe atmak lazım. Telefona, bilgisayara, hastanelerde sağlık amaçlı kullanılan makinelere, buzdolaplarına, taşıtlara ne gerek var? Hiçbir zaman gelişmeyelim. Dünya ileri doğru giderken, biz geriye doğru gidelim. Şimdi bilgisayarımı götürüp, çöpe atıyorum.

Sağ olun biraz kendime geldim. :)
Ama çöpe atıyorum dediğin için değil bana onları hatırlattığın için.
-
Ekleme:
Teknoloji hayatımızı kolaylaştırdığı için sevindiriyor eyvallah ama,

O cihazlar nasıl çalışıyor? Cihazların içinde motorların içinde tüfeklerin içinde neler olup bitiyor? Kısaca nasıl ÇALIŞIRLAR?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu soruları kendime sorunca ben. ☝️

Galiba bende geri kafalılığı başlatan şey hayatın sıkıcılığı.
Bir de biraz böyle Warband oynamışlık vb. ekleme yapar üstüne.

Son düzenleme:
Sağ olun biraz kendime geldim. :)
Ama çöpe atıyorum dediğin için değil bana onları hatırlattığın için.
-
Ekleme :
Teknoloji hayatımızı kolaylaştırdığı için sevindiriyor eyvallah ama,
O cihazlar nasıl çalışıyor ? Cihazların içinde neler olup bitiyor ?
Ben de birçoğunun nasıl çalıştığını bilmiyorum, işime yaradığı için seviyorum teknolojik ürünleri.

Edit: Silahı da sormuşsun, şu videoyu bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben de birçoğunun nasıl çalıştığını bilmiyorum, işime yaradığı için seviyorum teknolojik ürünleri.

Edit: Silahı da sormuşsun, şu videoyu bırakayım.

Bir de nasıl çalıştığını öğrensek de insana sorgulatıyor adamın beyni nasıl yetti bunu yapmaya, nasıl akıl etti öyle bir sistemi yapmayı falan.

Düşünsene kılıç kalkan çağında yaşıyorsun dünyadaki ilk tabancayı yaptın bunu nasıl becerdin ? O küçük dişlileri falan yapmak nereden aklına geldi ?

Son düzenleme:
Bir de nasıl çalıştığını öğrensek de insana sorgulatıyor adamın beyni nasıl yetti bunu yapmaya, nasıl akıl etti öyle bir sistemi yapmayı falan.

Düşünsene kılıç kalkan çağında yaşıyorsun Dünyadaki ilk tabancayı yaptın bunu nasıl becerdin ? O küçük dişlileri yapmak nereden aklına geldi ?
Yeni bir şey ortaya çıkarabilmek için yaratıcılığının sınırlarını zorlamak gerekiyor. Günümüzde hem sanal alemde, hem de gerçek Dünya'da çoğu şey gelişiyor. En yaratıcı olanlar, en çok dikkat çekenler yaygınlaşıyor. Bunlar da kolay olmuyor. Sadece basit bir oyun için bir ara Discord'da günlük 3 saatlik konuşma yapılıyordu, herkes fikrini sunuyordu. Basit görünen işlerin arkası çok karışık olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı