Teknosa Arctis 1 iade alınmadığı için nereye şikayet edilebilir?

10Efe

Decapat
Katılım
24 Mayıs 2021
Mesajlar
431
Yer
Oldham
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi akşamlar, 14 Haziran 2023 tarihinde Teknosa mağazasından aldığım SteelSeries Arctis 1 kulaklığımı iade edecektim. İade sebebim çok kısa ve net. İnternete yazdığımda kulaklığın 7.1 olduğu yazıyordu. Ayrıca eve geldiğimde kutuyu açmadan driver indirecektim. Arctis 1 serisi için SteelSeries GG'de driver bile yokmuş. İade sebebim budur. İade kısmına gittiğimde bu ürünü iade edemezsiniz dendi nedense? 14 gün koşulsuz şartsız iade vaati veriliyor kasada ürün satın alınırken. Ürünü almama sebepleri ise kutunun üzerindeki yırtık. Ben ürünü aldığımda da böyleydi zaten, bende kutusu değil içi önemli diyerek yırtığı umursamayıp aldım. Gerçekten şaka gibiler. Aldığım gün getirdim iade edecektim fakat kart yanımda değildi başka karta iade edemiyorlardı.

O zaman iade işlemleri başlatacaklardı iade alacaklardı yani. Bugün gittiğimde ise çok saçma geldi bana ve biz ürünü markaya yolluyoruz onlar bakıyor kullanılmamış ise iade alıyorlar kullanılmış ise almıyor dediler ve ayrıca yukarıda yazan iade sebebim ile iade olmadığını söylediler nedense? Gerçekten çok saçma. Ayrıca orada iade almıyorlar diye sinirlendim ve müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri küçük yırtık için iade alabiliriz dedi ve bende görevlinin kabul etmediğini bildirdim. Görevli ile konuştular ve görevli ürünün açıldığını (açmadım) ve ürünün bir süre kullanıldığını belirtti ve yırtığı çok aşırı derece abartarak belirtti. Kutuyu açtık ikna olmayınca ve kutuyu açınca sıfır kutu şeklinde jelatinleri üzerinde bir şekilde çıktı hiç ellenmemiş şekilde ama iade almadılar? Firmaya bile yollamadılar. Ne yapabilirim? Tüketici hakem heyetine başvurabilir miyim? Nereye şikayet edebilirim? Bu kulaklıkta az para değil az bir miktar olsa sorun olmaz benim için. 1000 TL üstü bir rakam sonuçta.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Görsel 2023-06-14 saat 18.08.32.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-06-14 saat 18.08.32.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 29
Hocam ggde zaten Arctis 5 ve sonrasi icin driver fakat sonar kismindan bass ve tiz ayarlayabiliyorsunuz gercek 7.1 zaten Arctis 1 gibi giris modelde olmasini dusunmeniz biraz da sizin hataniz degil mi veya sormadan YouTube'dan incelemesini izlemeden almaniz.
 
Kulaklık kişisel eşya olarak geçtiği için iade edemezsin kullandıktan sonra.
Kutuyu açmadım, hiçbirşekilde kutuyu açmadığım için kullanmışda olamıyorum

Hocam ggde zaten Arctis 5 ve sonrasi icin driver fakat sonar kismindan bass ve tiz ayarlayabiliyorsunuz gercek 7.1 zaten Arctis 1 gibi giris modelde olmasini dusunmeniz biraz da sizin hataniz degil mi veya sormadan YouTube'dan incelemesini izlemeden almaniz.
Benim hatam tabii ki bilmeden almam fakat bu vaati verip iade almaması çok sıkıntılı bir durum.
 
Hocam kutu acilmadiysa nasıl yirtik olabiliyor ustu.
Ben aldığımda o yırtık kutunun üzerinde var idi zaten, ben ürünü aldığımda ve eve geldiğimde sorunumla karşılaşınca kutuyu daha ellemedim bile köşeye bıraktım poşeti ile beraber. Şu an ise onu reyona koyamayız diyorlar fakat ben bunu aldığımda böyleydi zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı