Teknosa veya Vatan Windows 11 kurar mı?

Xecition18

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir laptop alacağım ama driver ve sistem kurma ile uğraşmak istemiyorum. Aldığımda parasını verirsem kurarlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni bir laptop alacağım ama driver ve sistem kurma ile uğraşmak istemiyorum. Aldığımda parasını verirsem kurarlar mı?
(VATAN)
Kurarlar evet ben sistem yanında Windows 11'de almıştım onu da kurdular ve güncellediler.
İşletim sistemi almayacaksan da deneme sürümü kuruyorlar söylersen.

Problem yaşamamak için daha önce yaşadım.
Çok haklısın ama buradakiler bizi enayi olarak görüyor, orijinal aldık diye. :D

Driver kurmana gerek kalmaz muhtemelen. Windows 11 kendisi en uygun olanı kuruyor.

Çok haklısın ama buradakiler bizi enayi olarak görüyor, orijinal aldık diye. :D

Driver kurmana gerek kalmaz muhtemelen. Windows 11 kendisi en uygun olanı kuruyor.
Valla orijinal almak çok rahat ya :D Yok şu key çalınır yok pcme virüs girer yok şu olur bu olur derdine düşmüyorsun hiç hem elinde kutusu oluyor neye yarayacaksa tabii :D Ayrıca VATAN'dan alırsan 3500 TL falan 1000 de değil. Olsun, bir kere alıyoruz.

Valla orijinal almak çok rahat ya :D Yok şu key çalınır yok pcme virüs girer yok şu olur bu olur derdine düşmüyorsun hiç hem elinde kutusu oluyor neye yarayacaksa tabii :D
Bende kutusu yok. Windows kurulu gelen cihazdan aldım. Kafam çok rahat. :D

Vallahi orijinal almak çok rahat ya :D yok şu key çalınır yok PC'me virüs girer yok şu olur bu olur derdine düşmüyorsun hiç hem elinde kutusu oluyor neye yarayacaksa tabii :D ayrıca Vatan'dan alırsan 3500 TL falan 1000 de değil. Olsun, bir kere alıyoruz.

3500 TL olacağını hiç sanmıyorum zaten kendisi 1500 TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı