Teknosa'da memnuniyet değişimi yapılabilir mi?

HayunQ

Decapat
Yer
Kolombiya/Güney Amerika
Daha fazla  
Meslek
Ticaret
Merhaba. Öncelikle ben teknosa.com dan bir laptop satın aldım. Laptop geldiğinde ekranının tam klavyeye oturmadığını fark ettim. İlk başta biraz tereddüt ettim ama sonra alışırım dedim. 2 hafta oldu sıkıntısız kullandım ama sonra laptop ekranın arka kısmında açıklık olduğunu ve arka fanın hafif yamuk olduğunu fark ettim. Ürünü 2 hafta kullandım artık iade edemem ama memnuniyet değişimi diye bir şey varmış 1 ay içinde geçerli ve bir kez kullanılabilir. Sizce bundan yararlanıp aynı ürünü tekrar alabilir miyim?

Memnuniyet linki:

Ve eğer değişim yapabilirsem fiyat farkı olur mu?

Attığınız linkte zaten olması gerekenler ve yapmanız gerekenler yazıyor hocam, değişim yapabiliyorsunuz ürünün aynı değerinde olan bir ürün veya aynısıyla değiştiriyorlar, laptopla birlikte mağazaya gidin.
Haklısınız bir dahakine daha dikkatli olurum

Attığınız linkte zaten olması gerekenler ve yapmanız gerekenler yazıyor hocam, değişim yapabiliyorsunuz ürünün aynı değerinde olan bir ürün veya aynısıyla değiştiriyorlar, laptopla birlikte mağazaya gidin.
Biraz daha okuyunca sanırım bu hizmetten yararlanamayacağım. Aşağıda Teknosa sitesinden Teknosa nın satıcısı olduğu bir ürün için geçerli olduğunu söylüyor. Ben ise ürünümü Teknosa sitesinden teknorya adlı bir satıcıdan aldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı