Teknosa'da müşteri olarak dışarı atıldım

Portakal53

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion Y520 80WK
I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD
Meslek
Öğrenci
Şimal AVM Rize'de Teknosa'ya gircektim. En son 3 hafta önce gittim. Girişi geldim ekipman bakıyorum. Abla geldi. Kaç yaşındasın dedi. 13 dedim. Mağazaya girebilmen için en az 18 yaşında olman lazım dedi. Ne saçma bir olay ya.

Tek başınıza AVM'ye bile almıyolar ne yazık ki. Geçen arkadaşla yemek yerken şahit oldum AVM güvenliği kaçak giren 10-13 yaşında ki çocukları dışarı atıyordu. Ona bakacak olursanız AVM'ye girerken bile 18 olmanız lazım güvenlik yakalarsa dışarı atıyor. Aile ile girersen sıkıntı olmuyor.

Tek başınıza AVM'ye bile almıyolar ne yazık ki. Geçen arkadaşla yemek yerken şahit oldum AVM güvenliği kaçak giren 10-13 yaşında ki çocukları dışarı atıyordu. Ona bakacak olursanız AVM'ye girerken bile 18 olmanız lazım güvenlik yakalarsa dışarı atıyor. Aile ile girersen sıkıntı olmuyor.
Avm sıkıntı değil. Sorun önceden alıp şimdi almamaları.

Bazı AVM'lerin kuralları olabiliyor, o kurallara uymak mecburiyetindesiniz ve bu nasıl zihniyettir? Para kazandırdığınız için kuralda esnetme mi bekliyorsunuz? Bu bakış açısını değiştirmeniz lazım.

Af dileyin hocam da sıkıyönetim mi geldi ne oluyor böyle :D Bizim Trakya'da 4 yaşındaki şopar kızanları elinde ustura ile falan giriyor.(Geçen hatta bir bıçaklanma olayı yaşandı ona rağmen durum değişmedi)

O zaman atmaya hakları yok şikayet dilekçesi yazın. Normalde sevmem çalışan şikayet etmeyi ama bu seferki fazla.

Yani ben buraya önce giriyordum o zaman bir şey olmadı. Ama şimdi niye oldu onu anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı