Çözüldü Teknosa'dan 1 ay önce alınan telefon iade edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DirectX9

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 1 ay önce ablam, anneme hediye olarak bir Realme Note 12 Lite almış (15k lira ). Telefona verdiği parayı duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Soruyorum niye bunu aldın, çöpe atmışsın parayı diye, diyor ki bunu önerdi oradaki çalışan. Ben zaten niyetlenmiştim telefonu iade etmeye ama hediye diye, bir de zaten ben kullanmayacağım diye fazla uğraşmadım. Şimdi ise telefonun çekmeme problemleri çıktı. İade edebilir miyiz bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önce problemle alakalı ürünü servise göndermeniz lazım. Yeni alınmış ürün zaten onarım istemediğinizi ve iade talebinizi belirtin. Olumsuz sonuçlanırsa hakem heyetine başvurmanız gerekiyor. Bilir kişi arızayı kontrol edip problemin var olduğu yönünde rapor yazarsa hakem heyeti iadenizi yaptırır.
Önce problemle alakalı ürünü servise göndermeniz lazım. Yeni alınmış ürün zaten onarım istemediğinizi ve iade talebinizi belirtin. Olumsuz sonuçlanırsa hakem heyetine başvurmanız gerekiyor. Bilir kişi arızayı kontrol edip problemin var olduğu yönünde rapor yazarsa hakem heyeti iadenizi yaptırır.

Çözüm

Tamamdır teşekkürler.

Servise yönlendirileceksiniz. Servis iade ya da değişim kararı verebilir ya da onarım yapabilir. Bu durum artık şansa kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…