İade işlemi yapıldıysa paranın geçmesi bankaya bağlı. 14 gün içinde diyorlar ama genelde aynı gün geçiyor, yani pazartesi geçmesi muhtemel.Arkadaşlar Teknosa'dan laptop almıştım sorunlu çıktı servise yolladım servis para iadesi kararı çıktı. Teknosa'ya gittim para iadesi için kartlarıma işlem yapıldı ne zaman para yatırılır?
İşlem gerçekleşti ise ortalama bir hafta.
İade işlemi yapıldıysa paranın geçmesi bankaya bağlı. 14 gün içinde diyorlar ama genelde aynı gün geçiyor, yani pazartesi geçmesi muhtemel.
Bankacı değilim, emin olamam ama tahminim o yönde.Yani gerceklesti, herhal fiş verdiler.
Cuma günü öğlen işlem olmuştu. Pazartesi geçer mi? 14 gün çok uzun bir süre. Emin misiniz?
Bilmiyorsanız yazmayın?Bankacı değilim, emin olamam ama tahminim o yönde.
Bilmiyorsanız yazmayın?
Para iadesi ilk 10 iş gününde yapılmak zorunda. Paranın hesabınıza geçmesi bankanıza göre 1 haftaya kadar uzayabilir.
Aradım ben 2 ile 4 gün içerisinde yatıyormuş sen 14 gün diyorsun konuyla gram bilgin yok yorum yapmayın lütfen bizim insanımız herşeyi biliyor gibi yapıyor ama malesef bilmediğiniz konuyu yorum yazmayın !İnsanlara yardım etmemek lazım. Yanlış yönlendiriyor oldum durup dururken. 10 iş günü 14 gün değil demek ki. Bilmediğim bir şey olsa yazmazdım zaten, konu sahibi “pazartesi geçer mi” diye, bankasının dahi kesin olarak bilemeyeceği bir soru sormuş. Ben de emin olamam demişim bu sorusuna. Madem siz biliyorsunuz buyurun yanıtlayın bu soruyu emin olarak.“Pazartesi geçer mi geçmez mi” evet ya da hayır cevabı ile olsun ama.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.