Teknosa'dan alınan Razer Enki koltuk iade edilebilir mi?

valla 2 gündür geçici olarak plaj havlusunu 2 kat yapıp serdim o bile yetiyor şuan 😀 terletmiyor da yanma hissi de olmuyor. valide hanım dikiş nakış işleri yapıyor ondan rica edeceğim açıkçası minder ölçüsüne göre içi elyaf/pamuk dolu en fazla 2 cm kalınlığında bir örtü/pike tarzı bir şey düşünüyorum. altına ne serersen ser koltukla direkt temastan kaçınınca olay çözülüyor gibi geldi bana. seni de yanlış yönlendirmek istemem ama bu paralara hawk gibi türkiyede el işiyle yapılan markalar satılıyor ve deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ki malzeme kalitesi ve işçilikleri RAZER'ın yanından geçemez.

bel kavisi her bedene uygun olmayabilir o yüzden bir şey diyemiyorum. bana iyi gelen size kötü size kötü gelen bana iyi gelebilir.
Tabi hocam haklısınız kişiden kişiye değişebilir de şunu sormak isterim üstünü kapattığınız zaman oturma yerinin vs. ne + sı olacak ki koltukla bağınız gitmiş olcak. Form olarak mı size çok hitap etti acaba? Markus modeli çok daha rahat demiştiniz ya ondan soruyorum ve merak ediyorum.

Tabi hocam haklısınız kişiden kişiye değişebilir de şunu sormak isterim üstünü kapattığınız zaman oturma yerinin vs. ne + sı olacak ki koltukla bağınız gitmiş olcak. Form olarak mı size çok hitap etti acaba? Markus modeli çok daha rahat demiştiniz ya ondan soruyorum ve merak ediyorum.

bağım gitmiyor, etki edecek kalınlıkta ve sertlikte bir şey kullanmıyorum. baldır desteğini ve hatlarını süngeri halen hissediyorum sonuçta, sadece kumaşıyla direkt temas etmesem yetiyor. markus çok rahat evet ama kolçaklar ve sabit oturma açısından enkiyi tercih ederim. markusu iş yerine götüreceğim, ofis ortamı için kesinlikle en iyisi olacaktır. evde oyun oynadığım zamanlarda sadece pc başında vakit geçiriyorum, bunun içinde enkinin iyi olacağı kanaatindeyim.

bağım gitmiyor, etki edecek kalınlıkta ve sertlikte bir şey kullanmıyorum. baldır desteğini ve hatlarını süngeri halen hissediyorum sonuçta, sadece kumaşıyla direkt temas etmesem yetiyor. markus çok rahat evet ama kolçaklar ve sabit oturma açısından enkiyi tercih ederim. markusu iş yerine götüreceğim, ofis ortamı için kesinlikle en iyisi olacaktır. evde oyun oynadığım zamanlarda sadece pc başında vakit geçiriyorum, bunun içinde enkinin iyi olacağı kanaatindeyim.
Anladım hocam beğenmenize çok sevindim. Son olarak ne türde bir malzeme koymayı düşünüyorsunuz koltuğunuza?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı