TeknoSkop Korsan Windows Sahtekarlığı

2 kez dizüstümü Hp servisine gönderdim. Göndermeden önce 2 HD'nin ve 2 RAM'in belirli noktalarına işaret koydum. Aynı zamanda fotoğraflarını da çekmeyi unutmadım. Ürün çalışır iken videolarınıda çektim. Kasasının tüm ayrıntılı fotoğraflarını da.

Açıkçası insanlara güvenim sıfıra yakın. Bu yüzden işimi sağlama alırım. Geçen hafta TV kartı sattım mesela. Kutular iken, kutuladıktan sonra, kargoya verilir iken fotoğraflarını çektim. Zaten ilanımda yakın zamanda ürün çalışır iken fotoğrafları vardı. Alıcı bana bu ürün kırık veya kutusu ezik gibi bahaneler ile gelmesin diye. Sonrada uğraşmayayım diye basit çözümler bunlar.

Keşke öncede konu açsaydınız. Size bu tavsiyeleri verirdim. Artık yapacak birşey var mı?
giphy.gif


Seri numarasını daha önce almadıysanız paylaşmanın amacı yoktur. İspat edemezsiniz. Elinizde kanıt olmalı. Muhtemelen de size bozuk Ram'i kakaladılar.

Her bilgisayarcı aynı değildir. Mesela benim arada uğradığım bilgisayarcıya ben güveniyorum. Ki gerçi bir durum olduğunda orada oluyorum. Gittiğimde birçok yardımda para bile almıyorlar. Yanlış anlamayın bu bilgisayarcı öyle sokak arası bir bilgisayarcı değil. Kurumsal şirketler ile çalışan bir firma. Teknik destek bölümüne kimse giremez iken ben girip orada kahvemi içiyor muhabbet edip işin tamamlanmasını bekliyorum.

giphy.gif
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı