Tekrar spora başlayacak birisi için tavsiyeler

univac

Centipat
Daha fazla  
İstikrarsız biriyim ve her yıl spora başlayıp bir iki ayda salıyorum. Bu yıl 2 ay gittim. Full bady ve kondisyon yapıyordum ve o sırada iştahım çok açıldı. Kilo vermek ve şık vücut elde etmek için gittiğim sporda 7 kilo alarak bıraktım. Bir şeyleri yanlış yaptığımın farkındayım, hem vücudumu güzelleştirmek ve hem de ideal kiloma gelmek için bu sefer ne yapmalıyım? (boy 175, kilo 78)

Düzen en önemli şeydir bu sporda. Düzenli yapmazsan gelişemezsin hele ki ben 2 ayda aldığın 7 kilonun saf kas olduğunu da sanmıyorum. Yanlış yaptığın şey düzensizlik yemene dikkat edip düzenli gidersen gelişirsin zaten.

Gittiğimde düzenli sporumu yapıyorum ama bir iki ay sürüyor. Kas olarak biraz gelişmiştim ama göbekte olmuştu:)

İstikrarsız biriyim ve her yıl spora başlayıp bir iki ayda salıyorum. Bu yıl 2 ay gittim. Full bady ve kondisyon yapıyordum ve o sırada iştahım çok açıldı. Kilo vermek ve şık vücut elde etmek için gittiğim sporda 7 kilo alarak bıraktım. Bir şeyleri yanlış yaptığımın farkındayım, hem vücudumu güzelleştirmek ve hem de ideal kiloma gelmek için bu sefer ne yapmalıyım? (boy 175, kilo 78)
Bu spor disiplin sporu hocam, tek yapmanız gereken şey devam etmek. Zamanla vücudunuz şekil alacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı