Telefon alışverişi kategorisinde taksitli alışveriş yapılamıyor

flain

Centipat
Katılım
7 Ocak 2023
Mesajlar
768
Makaleler
3
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
S23 Ultra 512 GB modelini alacağım fakat hangi siteye gidersem gideyim hiçbir banka kartımla taksitli alışveriş düzenleyemiyorum.
Taksitli alışveriş bireysel kredi kartlarında cep telefonları kategorisinde kullanılamaz şeklinde bir dönüt alıyorum veya direkt olarak hiçbir taksit seçeneği gözükmüyor.

Kartlarım: Axess, Akbank, ziraat, Ing, DenizBank.

Mobil uygulama üzerinden bir ayarı mı açmam gerekiyor yoksa böyle bir düzenleme mi var? Ücretin hepsini bir anda ödeyemem taksitli ödemek mecburiyetindeyim.

Ek: Bir konuda taksitle alınan telefonların nakite dönüştürüldüğü için gelen düzenlemeyle bireysel kartlarla alınan telefonlarda taksit uygulanamayacağını gördüm.
Maalesef ki normal bir şekilde taksitle alınmıyor sanırım fakat mobil uygulama üzerinden bir taksitle veya başka bir şekilde taksitle almamın imkanı yok mu?
 
Son düzenleme:
Hepsiburadada şu şekilde belirtilmiş;
Yürürlükteki mevzuat gereğince, telekomünikasyon, kuyum, doğrudan pazarlama, yurtdışı harcamalar, yemek, gıda, kozmetik, ofis malzemesi, hediye kart ve hediye çeki gibi somut mal veya hizmet içermeyen ürünlere ilişkin alışverişlerde taksit uygulanamamaktadır. Taksitle alınamıyor görünüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı