Telefon değiştirince whatsapp'taki grup ve arkadaşlar silinir mi?

010199

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2014
Mesajlar
143
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben şimdi Note II kullanıyorum ve Note 4'e geçeceğim fakat numaramı değiştirmeyeceğim. Bu yüzden Whatsapp'ta bulunduğum gruplar ve arkadaşlarım silinir mi? Yeni telefonuma Whatsapp'ı yüklediğimde otomatik eşleşme yapılıyor mu numaramla? Yani bulunduğum gruplar yeniden yükleniyor mu? Telefon rehberim siliniyormuş fakat benim telefonumun bulunduğu insanlar yeni telefonuma geçince bana ulaşabilecekler mi hiçbir düzeltme yapmadan. Çünkü ne de olsa numaramı ve operatörümü değiştirmiyorum sadece telefonu değiştiriyorum. Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberini telefona değilde hatta kaydettiysen numaralar silinmez. İstersen rehberinide alacağın telefona aktarabilirsin. Bildiğim kadarıylada mesajların yeni telefona da geçiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim yanlış anlamadıysam Whatsapp gruplarım kalıyor? Konuşamalarım da kalıyor. Peki numaraları hattıma nasıl kaydedeceğim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefoncular yapıyor mu bilmiyorum ama operatörler telefondan telefona komple rehber aktarımı yapabiliyor. Ben Turkcell'de yaptırmıştım.
 
Tamam. Çok teşekkür ederim. Benim için sıkıntı olan Whatsapp gruplarımın silinmesiydi. O da sorun olmuyormuş o zaman gerisini hallederim ben.
 
Eğer mesajların gitmesinde problem yoksa numaraları taşı yeter gruplara bir şey olmaz. Ama mesajlarım kalsın diyosan hafıza kartındaki whatsapp klasörünü de taşı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı