Telefon düzensiz hızlı şarj oluyor

Arda sener

Centipat
Katılım
10 Temmuz 2022
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadașlar 1 hafta önce ablamdan telefon aldım, o yenisini aldi bana eskisi kaldi. Şarj aleti bozuktu onun benim de adaptor vardi kablo yoktu. Trendyol'dan bir kablo aldim her şey okey geldi, kablo hizli Turbo şarj ediyordu yani %30 da iken 37 dk icinde Full dolum gozukuyordu. Sonra bir şey oldu saniirim %30 da 2 saat 15 dk falan gozukmeye basladi sonra telefonu sifirladim. Sure geri duzeldi ve simdi yine aynisi oluyor yani arada bir hizli şarj ediyor arada bir acayip yavaș, sebebi nedir?
 
Kablo kesin orijinalse sorun adaptörde olabilir. Adaptör orijinalse sorun cihazın şarj soketinde olabilir. Bu durumda cihazı servise vermeniz gerekebilir.
 
Telefonun şarj girişini temizleyebilir misin temassızlık da yavaş şarj etmesine sebep olabiliyor.
 
Nasıl temizleyecegim ki kürdan ile falan mı denedim ama bișey değișmedi.

Bu arada bence sorun herhangi bir uygulamadan falan kaynaklı olabilir çünkü daha önce teli sıfırladığımda düzelmiști ama tekrar sıfırlamak istemiyorum yok mu bu uygulamayı vs. bulma yöntemi.

.
 
Son düzenleme:
Aynı sorun benim telefonumda da var. 8 saatte tam dolum yapıyor. Daha önce servise götürdüm şarj soketini değiştirdiler düzelmişti. 1 sene içinde tekrardan başladı. Kronik sorunlu sanırım benim telefon. Servise götürürsen kesin sorunu öğrenebilirsin.
 

Geri
Yukarı