Telefon ekranı bilgisayara nasıl yansıtılır?

steelgood

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Telefon ekranımı bilgisayara yansıtıp, bilgisayardan kayıt almak istiyorum. Bu mümkün mü?( bu konulara yeni yeni giriyorum. ) Mümkünse dolaylı yoldan bilgisayarımdan kayıt alacağım için telefonum da kasma oluşur mu?

Merhaba. Telefon ekranımı bilgisayara yansıtıp, bilgisayardan kayıt almak istiyorum. Bu mümkün mü?( bu konulara yeni yeni giriyorum. ) Mümkünse dolaylı yoldan bilgisayarımdan kayıt alacağım için telefonum da kasma oluşur mu?

Telefonu kablolu olarak OTG kullanarak yansıtma yapmak en iyisi olacaktır. Elgato vb.
Kablosuz yansıtmada mümkün yalnız hem görüntü kalitesi düşer gecikme yükselir ve telefonda kasma yapabilir.

Telefonu kablolu olarak OTG kullanarak yansıtma yapmak en iyisi olacaktır. Elgato vb.
Kablosuz yansıtmada mümkün yalnız hem görüntü kalitesi düşer gecikme yükselir ve telefonda kasma yapabilir.
Cevap için teşekkür ederim. OTG kablo yeterli oluyor mu? Çünkü Eltago kullanmak için çok ünlü bir yayıncı değilim :D

Qtscrcpy kullanabilirsiniz. Kullanması çok kolay.

Kayıt alma özelliği de mevcut.
Teşekkür ederim ona da bakayım.

Cevap için teşekkür ederim. OTG kablo yeterli oluyor mu? Çünkü eltago kullanmak için çok ünlü bir yayıncı değilim :D

Bu yeterli olur bence.

Windows'un yerleşik telefon desteği var.
ARA 'ya telefon yazın.
Telefon bağlantısı'na girin ve yönergeleri takip edin. İhtiyacınıza cavap veriyor olabilir.
(Uzun zaman önce denemiştim, son halini bilmiyorum.)

Windows'un yerleşik telefon desteği var.
ARA 'ya telefon yazın.
Telefon bağlantısı'na girin. ve yönergeleri takip edin. İhtiyacınıza cavap veriyor olmalı.
(Uuzn zaman önce denemiştim, son halini bilmiyorum.)
Onu denerken bir yandan da fikir alayım dedim. Maalesef bu özellik pekte verimli değil çünkü çok olmasa da delaylı bir görüntü aktarımı oluşuyor teşekkürler fikriniz için

Qtscrcpy kullanabilirsiniz. Kullanması çok kolay.

Kayıt alma özelliği de mevcut.
Merhaba uygulamayı pcye indirdim. Telefonada mı indirmem gerekiyordu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı