Çözüldü Telefon Elgato gibi kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Valancehocam

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
313
Makaleler
3
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, iyi günler, iyi öğlenler. Ben telefonumu Elgato cihazı gibi kullanmak istiyorum, yani yayını telefonumdan yapıp oyunu PC'den oynamak istiyorum. Sizce yapılabilir mi? DC yayını, Meet yayını gibi şeyler için kullanmayı düşünüyorum. Bu mümkünse yardım ederseniz çok sevinirim.
 
Çözüm
Hocam öyle değil yayın yükünü telefonun kaldırmasını yani telefonun bilgisayar ekranını yayınla telefon üzerinden yansıtmak istiyor.
Tamam işte :) Tekrar anlatayım. Spacedesk bir wireless display driver'ı. Yani sanki sen fiziksel bir cihaz bağlamışsın gibi davranıyor ancak bunu online olarak yapıyor. Eğer ekranları genişlet değil, yinele seçeneğini seçersen fiziksel olarak telefona aynı ekranı yansıtmış gibi olacak. Bunun üzerine, telefonun ekranını da yayınlamak istediği yere yayınlayacak. Böylece bilgisayar üzerinden değil, telefon üzerinden ekran yayını gerçekleşecek.

1617788850298.png
Tamam işte :) tekrar anlatayım. Spacedesk bir Wireless display Driver'ı. Yani sanki sen fiziksel bir cihaz bağlamışsın gibi davranıyor ancak bunu Online olarak yapıyor. Eğer ekranları genişlet değil, yinele seçeneğini seçersen fiziksel olarak telefona aynı ekranı yansıtmış gibi olacak. Bunun üzerine, telefonun ekranını da yayınlamak istediği yere yayınlayacak. Böylece bilgisayar üzerinden değil, telefon üzerinden ekran yayını gerçekleşecek.

Eki Görüntüle 961938

Teşekkürler efendim.
Oldu.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210407_132349.jpg
    IMG_20210407_132349.jpg
    267,5 KB · Görüntüleme: 27

Geri
Yukarı