Telefon Fastboot moduna girmiyor

Windows XP06256

Decapat
Daha fazla  
Google'ın Android 14 betasını kurmuştum telefona başka bir ROM buldum onu kuracağım. Telefon Fastboot moduna girmiyor. Sürekli şarj ekranına kapat aç kapat aç. Rica ederim ki yardım edin.

bazı telefonlarda fastboot moduna giriş olmayabiliyor uzun süre bastınız mı?ve başka tuşlarıda olabiliyor fastbootun açma kapama tuşu dışında

bazı telefonlarda fastboot moduna giriş olmayabiliyor uzun süre bastınız mı?ve başka tuşlarıda olabiliyor fastbootun açma kapama tuşu dışında
evet doğru kombinasyonu yapıyorum cihazım samsung galaxy a21s ses açma ve kapa tuşlarına basıp şarj kablosunu takmam gerek yapıyorum ancak girmiyor şarj yerine atıyor

Google'ın Android 14 betasını kurmuştum telefona başka bir ROM buldum onu kuracağım. Telefon Fastboot moduna girmiyor. Sürekli şarj ekranına kapat aç kapat aç. Rica ederim ki yardım edin.

Şarj'a takmadan dene.

Son düzenleme:
hiç bir şey olmuyor

kendisinde şuan normal yazılımı yok peki boot loader ı tekrar kurabilirmiyim mümkünmü?
evet mümkün ama dikkatli olmanız lazım telefon tamamen sıfırlanabilir

Recovery Mode’a Geçin

Odin’i İndirin
Samsung Firmware (ROM) Dosyasını İndirin

Odin, firmware dosyasını yüklerken, bootloader'ı da içerecek. Odin'de bazı dosyalar olucak onları doğru şekilde seçip indirin

işlem tamamlanınca cihazı yeniden başlatın

evet mümkün ama dikkatli olmanız lazım telefon tamamen sıfırlanabilir

Recovery Mode’a Geçin

Odin’i İndirin
Samsung Firmware (ROM) Dosyasını İndirin

Odin, firmware dosyasını yüklerken, bootloader'ı da içerecek. Odin'de bazı dosyalar olucak onları doğru şekilde seçip indirin

işlem tamamlanınca cihazı yeniden başlatın
Hocam ne recovery nede fastboot sadece custom rom a giriş yapabiliyorum ancak custom romun ayarlarında sıfırla seçeneğine bastığımda twrp açılmıştı belki işinize yarar

Eğer zaten Custom ROM üzerinden TWRP'yi açabiliyorsanız, telefonunuzu kapatıp, ses açma + Power tuşlarına basarak TWRP recovery'yi başlatabiliyorsunuz.

bootloader ve ROM dosyasını hazırlayın

Yine TWRP kullanarak şunları yapın.
stock Firmware dosyasını ve bootloaderPC'ye indirin.
SamMobile
veya Samsung updater gibi sitelerden cihazınıza uygun stock Firmware dosyasını indirin.
bootloader dosyasını da indirmeniz gerekebilir. Sonra sıfırlama wipe işlemini yapın
TWRP ile Firmware ve bootloader indirme işlemi yapabilirsiniz.
Sonra cihazı yeniden başlatın.

Eğer zaten Custom ROM üzerinden TWRP'yi açabiliyorsanız, telefonunuzu kapatıp, ses açma + Power tuşlarına basarak TWRP recovery'yi başlatabiliyorsunuz.

bootloader ve ROM dosyasını hazırlayın

Yine TWRP kullanarak şunları yapın.
stock Firmware dosyasını ve bootloaderPC'ye indirin.
SamMobile
veya Samsung updater gibi sitelerden cihazınıza uygun stock Firmware dosyasını indirin.
bootloader dosyasını da indirmeniz gerekebilir. Sonra sıfırlama wipe işlemini yapın.
TWRP ile Firmware ve bootloader indirme işlemi yapabilirsiniz.
Sonra cihazı yeniden başlatın.

Hocam sizi uğraştırıyorum ancak ne TWRP'ye girebiliyorum ne de başka bir şey şu şekilde sadece gördüm Custom ROM'un ayarlarında tüm fabrika ayarlarına sıfırla vardı bende bunu yaptım telefon yeniden başladı TWRP açıldı birkaç işlem oldu ve telefonum sıfırlandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı