W west22 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Turkcell telefon hattımın faturasını 2 ay ödemedim babam avukata vermişler gibi bir şey dedi, böyle bir şey olabilir mi?
Turkcell telefon hattımın faturasını 2 ay ödemedim babam avukata vermişler gibi bir şey dedi, böyle bir şey olabilir mi?
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 11 Nisan 2025 #2 west22 dedi: Turkcell telefon hattımın faturasını 2 ay ödemedim babam avukata vermişler gibi bir şey dedi, böyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Önce Turkcell'in kendi tahsilat birimi seni arar. Sonrasinda Borç hala ödenmezse, Turkcell borcu avukata devredebilir. Artı 0 Eksi
west22 dedi: Turkcell telefon hattımın faturasını 2 ay ödemedim babam avukata vermişler gibi bir şey dedi, böyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Önce Turkcell'in kendi tahsilat birimi seni arar. Sonrasinda Borç hala ödenmezse, Turkcell borcu avukata devredebilir.
KS KS W west22 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Priviyet Putin dedi: Önce Turkcell'in kendi tahsilat birimi seni arar. Sonrasinda Borç hala ödenmezse, Turkcell borcu avukata devredebilir. Genişletmek için tıkla... Aramışlar.Borç hala ödenmezse dediğiniz süre kaç gün oluyor Artı 0 Eksi
Priviyet Putin dedi: Önce Turkcell'in kendi tahsilat birimi seni arar. Sonrasinda Borç hala ödenmezse, Turkcell borcu avukata devredebilir. Genişletmek için tıkla... Aramışlar.Borç hala ödenmezse dediğiniz süre kaç gün oluyor
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 11 Nisan 2025 #4 west22 dedi: Aramışlar. Borç hala ödenmezse dediğiniz süre kaç gün oluyor Genişletmek için tıkla... Tamamen Turkcell'e bağlı, isterlerse aradıktan 1 hafta sonra isterlerse 1 ay sonra. Ama yukarıda da söylediğiniz gibi zaten vermişler avukata Artı 0 Eksi
west22 dedi: Aramışlar. Borç hala ödenmezse dediğiniz süre kaç gün oluyor Genişletmek için tıkla... Tamamen Turkcell'e bağlı, isterlerse aradıktan 1 hafta sonra isterlerse 1 ay sonra. Ama yukarıda da söylediğiniz gibi zaten vermişler avukata
KS KS W west22 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #5 Priviyet Putin dedi: Tamamen Turkcell'e bağlı, isterlerse aradıktan 1 hafta sonra isterlerse 1 ay sonra. Ama yukarıda da söylediğiniz gibi zaten vermişler avukata Genişletmek için tıkla... Babam ödeyeyim diye yapmış olabilir mi çünkü bugün aramışlar Artı 0 Eksi
Priviyet Putin dedi: Tamamen Turkcell'e bağlı, isterlerse aradıktan 1 hafta sonra isterlerse 1 ay sonra. Ama yukarıda da söylediğiniz gibi zaten vermişler avukata Genişletmek için tıkla... Babam ödeyeyim diye yapmış olabilir mi çünkü bugün aramışlar
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 11 Nisan 2025 #6 west22 dedi: Babam ödeyeyim diye yapmış olabilir mi çünkü bugün aramışlar Genişletmek için tıkla... Hocam ben ne olduğunu bilemem. Hiç belli olmaz ne zaman avukata verecekleri, benim 1 hafta dediğime bakmayın Artı 0 Eksi
west22 dedi: Babam ödeyeyim diye yapmış olabilir mi çünkü bugün aramışlar Genişletmek için tıkla... Hocam ben ne olduğunu bilemem. Hiç belli olmaz ne zaman avukata verecekleri, benim 1 hafta dediğime bakmayın
KS KS W west22 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #7 Priviyet Putin dedi: Hocam ben ne olduğunu bilemem. Hiç belli olmaz ne zaman avukata verecekleri, benim 1 hafta dediğime bakmayın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler iyi akşamlar Artı 0 Eksi
Priviyet Putin dedi: Hocam ben ne olduğunu bilemem. Hiç belli olmaz ne zaman avukata verecekleri, benim 1 hafta dediğime bakmayın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler iyi akşamlar