Telefon hacklenmiş olabilir mi?

389595

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle selamlar. Geçtiğimiz günlerde ben uyurken beni bir numara aramış sabah kalktığımda fark etmiştim, arayan kişiyi "bilinmeyen numara" diye kaydetmiştim. Bugün tekrar aradı ve belki tanıdıktır ve bana ulaşamamıştır diye açtım. Açma sebebim geçen aylarda hattımı değiştirdim belki kaydetmeyi unutmuşumdur falan diye açtım. Ve açtığımda "sivil polisim" gibi şeyler söylendi ve bir anda telefon titreyip kendini kapattı. Hızlıca geri açtım ve sola kaydırdığımda gündemdeki haberler falan gözükmüyordu. Hatta aşağıda bir hata belirdi, "sistem haber kısmını bilinmedik bir şekilde sonlandırdı" diye. Bende hızlıca telefonu kapattım ve sıfırladım. Sizce ne olmuş olabilir? Bu arada o telefonu başlı başına açmam hataydı, hata bende biliyorum fakat ne oldu onu öğrenmek istiyorum.

Bir kişi telefonunuza virüs bulaştırıp sizi dolandırmaya çalışıyor olabilir telefonu sıfırlayın ve Kaspersky anti virüsünü yükleyin sorun düzelecektir büyük bir ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı