Telefon için Type-C kulaklık önerisi

Mobil oyunda evet. PC için ben moondrop chu ile CS oynadım fena değildi memnun etti. Bu da o ayarda sağlar. @adnanvo veya @metalheadbangg oyun oynadıysa daha iyi yorum yapabilir.
Mikrofonun pek iyi olmadığını yazmışlar doğru mudur?

Diğer seçenekler arasında en iyisi buysa bunu alacağım. Birisi AKG demiş o nasıl?

Oyunda iyi performans sağlar mı bu?

@adnanvo ne kadar sürede geldi kulaklık?
2022-11-28'de sipariş ettim, 2022-11-30'da Çin'de kargoya verildi ve 2022-12-10'da teslim aldım.

Mobil oyunda evet. PC için ben moondrop chu ile CS oynadım fena değildi memnun etti. Bu da o ayarda sağlar. @adnanvo veya @metalheadbangg oyun oynadıysa daha iyi yorum yapabilir.
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum fakt Plague Tale Requiem'i Quarks Dsp'le oynadım bir eksiklik hissetmedim fakat yine de oyun oynayacağım ilk tercihim olmaz.

Mikrofon, her kulaklığa taktıkları standart mikrofon. Bir oyun kulaklığındaki gibi gürültü engelleme bulunmuyor.

Diğer seçenekler arasında en iyisi buysa bunu alacağım. Birisi AKG demiş o nasıl?

2022-11-28'de sipariş ettim, 2022-11-30'da Çin'de kargoya verildi ve 2022-12-10'da teslim aldım.

Rekabetçi oyunlar oynamıyorum fakt plague tale Requiem'i quarks DSP'le oynadım bir eksiklik hissetmedim fakat yine de oyun oynayacağım ilk tercihim olmaz.

Mikrofon, her kulaklığa taktıkları standart mikrofon. Bir oyun kulaklığındaki gibi gürültü engelleme bulunmuyor.

Ben Discord ve CS için kullandım evde gürültüsüz ortamda iletişim rahattı. Dışarıda çok gürültülü ortamda eh kıvamında. AKG de fena değildir fakat o kulaklık genel kullanıcı için üretilen bir kulaklık. Quarks üzerine biraz daha fazla çalışılmış ve detay, sahne genişliği doğru tuning açısından daha iyidir. Yani sizin beklentinize bağlı biraz. Ben müzik dinlerim kulaklık dengeli olsun, detaylar iyi olsun, dinlediğim müziklerde sesleri ayırtedebileyim gibi bir beklentiniz varsa quarks tavsiye ederim. Yok ben bunları aramıyorum diyorsanız farklı kulaklıklara yönelebilirsiniz. Bu dengeli olma işi alışmamış kişiler için başlarda biraz farklı gelebilir. Hele ki kulağınız bassların midleri ezdiği beynin içine içine vurduğu bir kulaklığa alıştıysanız biraz yadırgarsınız alışana kadar.

Maalesef hocam arkadaşımdan alıp deneyimlediğim bir kulaklık quarks dsp. Rekabetçi oyun oynamıyorum. Single player oyunlar ve diziler için Soundcore Q30 kullanıyorum yetiyor bana. Siz Chu ile fena değil diyorsanız DSP'de daha iyi olacağını düşünüyorum. Chu karakteri malum referans flat bassa sahipken DSP daha çok Harman karakterine kaçıyor. Bu sebeple ayak sesleri daha kolay duyulabilir bence. Fiio f9se ile oyun deneyimim oldu önceden eh idare ederdi. Zamanla, özellikle moondrop piyasaya atıldığından beri çoğu chifi butiği gözümde beş para etmez duruma geldi artık, bilhassa Fiio.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı