Telefon ile mining yapılabilir mi?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde şu anda boşta eski telefonum var bunu mining için kullanmayı düşünüyorum. YouTube'da birkaç videoya baktım söyledikleri coinlerin ya fiyatı çok düşük ya da kazım platformları dolandırıcı. En mantıklı olarak nasıl mining yapabilirim?

Elimde şu anda boşta eski telefonum var bunu mining için kullanmayı düşünüyorum. YouTube'da birkaç videoya baktım söyledikleri coinlerin ya fiyatı çok düşük ya da kazım platformları dolandırıcı. En mantıklı olarak nasıl mining yapabilirim?

Eğer unisoc gibi kıytırık işlemcin yoksa her türlü ayda elektrik çıkartınca -3, 5TL getirir lakin şu anda değmez. Amiral SoC olmadıktan sonra kâr alamazsın.

Yapabilirsiniz lakin hiçbir kârınız olmaz. Ayrıca pil ömrünü kısaltmış olursunuz. Yapmayın.

Batarya zaten ölü telefon şarjdan çıktığı an kapanıyor.

Eğer unisoc gibi kıytırık işlemcin yoksa her türlü ayda elektrik çıkartınca -3, 5TL getirir lakin şu anda değmez. Amiral SoC olmadıktan sonra kâr alamazsın.

Telefon Vestel venüs Z10 Snapdragon 435 varmış üzerinde. parasını çıkarır mı?

Coinlerin değerli olduğu zamanda bile Snapdragon 855 ile denemiştim ve karsız bir durumdu. Xmrig altyapısı ile çalışan madencilik uygulamaları vardı. Bilgisayar işlemcileri ile bile zor kar ediliyordu. Bazı coinler kısa süre kazandırdı ama millet yüklenince onlarda karsız olmuşlardı. Kaldı ki telefon işlemcileri kat kat daha güçsüz. Sürekli ısınan telefon sürekli biten şarj, sürekli şarj etme vs bu işi çok anlamsız yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı