kalp doktoru Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 96 25 Kasım 2024 #1 Telefonum kapalıyken şarjı bitiyor. Ayrıca kullanırken de çok çabuk tükleniyor. Ama kapalıyken şarjı bitmesine anlam veremedim. Sizce ne yapmalıyım ?
Telefonum kapalıyken şarjı bitiyor. Ayrıca kullanırken de çok çabuk tükleniyor. Ama kapalıyken şarjı bitmesine anlam veremedim. Sizce ne yapmalıyım ?
Hey Türkiye Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 274 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #2 Telefonuzun markası ne öğrenebilirmiyim rica etsem? Artı 0 Eksi
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 25 Kasım 2024 #3 Lanet olası federaller sürekli telefondan veri çekiyor herhalde. Kapalıyken sadece saatinin çalışması gereken cihazın şarjı neden bitiyor ben de anlamış değilim. Artı 0 Eksi
Lanet olası federaller sürekli telefondan veri çekiyor herhalde. Kapalıyken sadece saatinin çalışması gereken cihazın şarjı neden bitiyor ben de anlamış değilim.
KS KS kalp doktoru Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 96 25 Kasım 2024 #4 Hey Türkiye dedi: Telefonuzun markası ne öğrenebilirmiyim rica etsem? Genişletmek için tıkla... Samsung j4 Artı 0 Eksi
Hey Türkiye dedi: Telefonuzun markası ne öğrenebilirmiyim rica etsem? Genişletmek için tıkla... Samsung j4