Telefon mu bilgisayar mı alınmalı?

Bu ikileme çok düşüyorum. Şimdiden piyasa araştırmaya başladım. Yani çok fazla oyun oynuyorum. 9 saati geçiyor PC başındaki halim. Bunla övünülecek bir şey yok. Ben de şikayetçiyim. O yüzden iş bulup çalışasım geliyor. Bilgisayarıma upgrade yapacağım. 8 GB RAM alacağım. Ya da onun yerine gidip sıfır bir telefon alacağım fakat paramı ona göre toparlamak istiyorum. Sizce en doğru karar hangisi?

PC için bütçe: 1000 TL.
Telefon için bütçe: 2500 TL.

Bence PC ama 1000TL'ye PC toplarsan sanırım sadece EBA canavarı olur.

Arkadaşın bütçesi belli. RX 550 ekran kartı bile 1000 TL civarında. Ekran kartını alsa bile RAM ve işlemci için bütçesini arttırması gerekecek.
250-350 TL HD 6670 veya GT 640 alır, 350 diyelim. 2 GB DDR3 RAM 70-100 TL, 450. Bir adet X4 955 tarzı bir işlemci 339 TL. 350 + 100 + 339 = 789 TL. Eğer isterse kalanına da RAM alabilir, ancak önerim ekran kartına daha fazla para vermesi.

Senin yerinde olsam biraz bekleyip para biriktirim telefon acilliği yoksa. Gider bir PC toplarım
İnternette çok gördüm 2.5k ya Ryzen 3 2200G APU sistemler var 2. el ama tavsiye edilir mi bilmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı