Korkmaz9956
Hectopat
- Katılım
- 16 Aralık 2018
- Mesajlar
- 38
100tl altında Kingstonun 2gb ramlerini bulabilirsiniz1000 TL'yi geçmezse önerilerinize açığım.
Bkz.
100tl altında Kingstonun 2gb ramlerini bulabilirsiniz1000 TL'yi geçmezse önerilerinize açığım.
250-350 TL HD 6670 veya GT 640 alır, 350 diyelim. 2 GB DDR3 RAM 70-100 TL, 450. Bir adet X4 955 tarzı bir işlemci 339 TL. 350 + 100 + 339 = 789 TL. Eğer isterse kalanına da RAM alabilir, ancak önerim ekran kartına daha fazla para vermesi.
Evet. Zaten cevap olarak ta yazdım (Yukarıda).Tamamdır. Yeni konuda sizi de etiketleyebilir miyim?
Bu bilgisayara yatırım yapılmaz. Eğer bilgisayar alacaksan 1-2 yıl para biriktir. O parayla gidip kaliteli bir bilgisayar al.
Her bilgisayarda Ryzen olacak diye bir şey yok hocam. Şahsen ben i3 kullanıyorum. Ucuz bir model ancak istediğim performansı bana sunuyor, benim için istediğim bilgisayar bu.
Her bilgisayarda AMD işlemci olacak demedim. Bu bilgisayar eski bir bilgisayar. Bu bilgisayara yatırım yapmak çok saçma olacaktır. Hem yeni nesil almak daha mantıklı. Şu anda bu bilgisayara yatırım yapsa bile ileride bu sistemde aynı şekilde yavaşlayacak. 2500 TL çok güzel telefonlar bulunmakta. Şu an kaliteli bir telefon alıp ileride yavaş yavaş para biriktirip daha güzel bilgisayar toplayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.