Bataryayı çıkarıp parçalayabilirsiniz.Kırsam çözüm olmuyor ki suya atsam? Veya dolapa?
Bataryayı çıkarıp parçalayabilirsiniz.Kırsam çözüm olmuyor ki suya atsam? Veya dolapa?
Bataryayı çıkarıp parçalayabilirsiniz.
Genelde bataryayı söktükten sonra matkapla depolama entegresine bir delik açarım. Aynı yöntemi kullanabilirsin. SSD, M.2, HDD gibi tüm elektronik cihazlarda doğru yerlerini deldikten sonra kralı gelse geri getiremez o verileri.
Batarya ile parçalarsanız patlar ya da alev alır. Yakmak gibi bir manyaklık yapma. Tehlikeli olur ve zehirli gaz çıkartır. En basit ve güvenli yöntem benim dediğim. Bataryayı, telefonun arka kapağını zorla açarak çıkartabilirsiniz. POCO X3GT'nin arka kapağı cam zaten rahat kırılır.Batarya ile uğraşmak ızdırap gibi bir şey
Aynen yangın çıkartsın sonra.Git bir ormana, yak bir ateş, at telefonu ateşe. Uzaklaş.
Bilemedim dolapa atmak daha basit geldi.
Aynen yangın çıkartsın sonra.
Hocam dalga geçiyorum, neden telefonu ateşe atmak gibi bir hareket yapsın ki. Azıcık aklı varsa yapmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.