Sizi telefonu kırmaktan vazgeçirmeye çalışmayacağım, çünkü görünüşe bakılırsa bunu benden önce birçok kişi denemiş.
Öncelikle güvenlik, bataryayı telefondan sağlam vaziyette çıkartın. İçerisinde bir veri barındırmadığı için çöpe atmak yerine bir telefoncuya verebilirsiniz, illa atacağım derseniz de pil atmaya uygun bir geri dönüşüm kutusuna atabilirsiniz. Yanıcı olduğu için asla normal çöp kutusuna atmayın!
Anakartı telefondan sökün ve biraz TAA (Teknolojiye Atarlanan Adam) usulü bir şekilde anakartı güzelce parçalayın. Özellikle çipleri iyice ezin, parçalayın.
Sizin dijital verilerinizi barındıran kısımlar anakart üzerindeydi. Bu sebeple geriye kalan parçaları parçalamaya zahmet etmenize gerek yok. Ziyan olmaması adına geriye kalan parçaları (kamera, titreşim motoru vb.) batarya adımında bahsettiğim gibi, bir telefoncuya yedek parça olarak verebilirsiniz.