Telefon nereden alınmalı?

E-ticaret sitelerinde her zaman daha uygun olur mağazalara göre belli başlı güvenilir e-ticaret siteleri var zaten mesela ben gittigidiyordan zamanında pc almıştım.

Güvenli satıcı ne oluyo. Bütün ürünler tek elden değil mi?
Önceden, Hepsiburada tek satıcıydı. Sonradan, diğer mağazaları da bünyesine katmaya karar verdi; gittigidiyor, n11 gibi düşünebilirsiniz. Herhangi bir ürünün sayfasına girdiğinizde eğer satıcı Hepsiburada ise, sayfanın alt kısmında 'Diğer Satıcılar' diye bir bölüm oluyor ve o ürünü satan diğer satıcıları oradan görebiliyorsunuz. O listede, her bir satıcının yanında, bir de puanı yazıyor, 9.1, 9.5, 8.3 gibi. O puana göre güvenilirliği anlaşılıyor. Risk almak istemiyorsanız, alacağınız telefonu Hepsiburada kendisi satıyorsa, kendisinden almanız daha rahat olacaktır. Ya da herhangi bir mağazaya karar verirseniz, yine burada 'şu mağaza güvenilir mi?" şeklinde bir konu açarsanız, o mağazadan alışveriş yapmış arkadaşlar varsa, yardımcı olacaklardır.

İnternet zannettiğiniz kadar güvensiz değil. Teknosa ve diğer seçenekleriniz genel olarak şubeler açıp, orada insanlar çalıştırıyor ve kira veriyor. Bu yüzden sattığı ürünler Hepsiburada'ya veya diğer alışveriş sitelerine göre pahalı oluyor. Sizin yerinizde olsam tercihimi internetten yana kullanırdım. Ayrıca şubeden aldığınız ürünü iade ettirmemek için elinden geleni yapıyorlar. İnternet alışverişlerinde bu durum biraz daha kolay.

İnternet zannettiğiniz kadar güvensiz değil. Teknosa ve diğer seçenekleriniz genel olarak şubeler açıp, orada insanlar çalıştırıyor ve kira veriyor. Bu yüzden sattığı ürünler Hepsiburada'ya veya diğer alışveriş sitelerine göre pahalı oluyor. Sizin yerinizde olsam tercihimi internetten yana kullanırdım. Ayrıca şubeden aldığınız ürünü iade ettirmemek için elinden geleni yapıyorlar. İnternet alışverişlerinde bu durum biraz daha kolay.
Çevremdekiler sakın öyle bir hata yapma diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı