Telefon numaram ile bilmediğim Papara hesabı açılmış

Makaleler
9
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Geçen günlerde Papara hesabı açmak istiyordum. Şifremi girdiğimde Papara, giriş şifresi istedi. Papara'nın mail hesabına 00:09 30.08.2021 tarihinde mesaj attım ama henüz bir sonuç yok. Başka bildiğiniz bir çözüm var mı?

Geçen günlerde Papara hesabı açmak istiyordum. Şifremi girdiğimde Papara, giriş şifresi istedi. Papara'nın mail hesabına 00:09 30.08.2021 tarihinde mesaj attım ama henüz bir sonuç yok. Başka bildiğiniz bir çözüm var mı?
Hızlı bir destek için müşteri hizmetlerini arayınız. Şuan açıktır 7/24 diye biliyorum vakit kaybetmeden arayın. Büyük sıkıntı.
Hızlı bir destek için müşteri hizmetlerini arayınız. Şuan açıktır 7/24 diye biliyorum vakit kaybetmeden arayın. Büyük sıkıntı.
Onlar zaten sistemden bakarlar hesap açılmış mı açılmamış mı diye.

Merhaba buna çözüm bulamayız gibi sabah Papara müşteri temsilcisini arayabilirsiniz. Müşteri temsilcisi no aşağıya bırakıyorum.

0850 340 0340

Büyük ihtimalle önceden kulalnılan numara. Bende de neredeyse her şeyde aynı sorun var değiştireceğim numarayı. (bizim konular 10 dk sizin 1 dk olmuyor böyle :))

WhatsApp hesabımı ilk açtığım zamanda karşıma Arapça bir yazı çıkmıştı 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı