Telefon numarası olmadan Gmail hesabı açma

Kendi cihazımda zaten 5-6 tane Gmail var. O yüzden onda da soruyor. Her yeni cihaza geçtiğimde sormayı bırakıyor ama 5-6 tane açınca sormaya başlıyor. VPN kullansam da hâlâ aynı cihazdan giriş yaptığımı nereden anlıyorlar acaba?

Denedim. VirtualBox'la. Bilgisayardan
Çok Gmail hesabın olunca Google güvenlik için doğrulama istiyor. Yeni cihazda bir süre sormamasının nedeni, o cihazı henüz çok hesapla ilişkilendirmemiş olması. Google, cihaz kimliği, tarayıcı bilgileri gibi başka yöntemlerle aynı cihaz olduğunu anlıyor

Çok Gmail hesabın olunca Google güvenlik için doğrulama istiyor. Yeni cihazda bir süre sormamasının nedeni, o cihazı henüz çok hesapla ilişkilendirmemiş olması. Google, cihaz kimliği, tarayıcı bilgileri gibi başka yöntemlerle aynı cihaz olduğunu anlıyor.

Peki farklı cihaz kullanıyormuşum gibi göstermenin bir yolu yok mu?

Cloudflare WARP IP'yi değiştiriyor mu? Pek bilgim yok da. Çünkü onu da kullandım.
Hocam değiştirir ama çok etkili olmayabilir bu konuda. Cidden IP saklamak bile googleden bizi gizleyemiyor çünkü googlenin sanırım seni anlamanın farklı yollarıda var

İyi de nasıl aynı cihazda olduğumu anlıyor? VPN denedim sanal makine denedim.

O ücretli değil miydi?

Nasıl NAT modunda yapabilirim anlatır mısınız ? Bir de öyle deneyeyim. Bu sefer Hyper V kullanıcam
Hocam tam tersi, aslında NAT modu yetersiz kalıyor çünkü benim bildiğim köprüleme yapmak daha etkili ama o işlerlede uzun zamandır uğraşmıyorum bende pek bilmiyorum şuan.

Peki farklı cihaz kullanıyormuşum gibi göstermenin bir yolu yok mu?
Google'a "yeni cihazım" ayağı çekmek riskli, hesabın gidebilir. Sanal makine, MAC değiştirme falan zor olur şansın varsa göstermez. En iyisi her hesaba ayrı internet programı (Chrome gibi) ya da gizli sekme kullanmak. Google'ın güvenlik adımlarını atlama, hesabın güvende kalsın 😉

Google'a "yeni cihazım" ayağı çekmek riskli, hesabın gidebilir. Sanal makine, Mac değiştirme falan zor olur şansın varsa göstermez. En iyisi her hesaba ayrı internet programı (Chrome gibi) ya da gizli sekme kullanmak. Google'ın güvenlik adımlarını atlama, hesabın güvende kalsın 😉

Gizli sekme de işe yaramıyor ki. Sanal makine bile açtım gizli sekme neye yarasın? En iyi seçenek satın almak galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı