VPN açıp hesap adını ingilizce yaparak pass ediyordum onu ben.Merhaba arkadaşlar. Hesaplarımı sıfırlayıp yeni mail açacaktım. Fakat telefon numaramın fazla kullanıldığını belirtiyor. Bu iğrenç saçmalıktan nasıl kurtulabilirim? Şimdiden teşekkürler.
VPN açıp hesap adını İngilizce yaparak Pass ediyordum onu ben.
Amerikaya bağlanıp hesap adını İngilizce ad soyad şeklinde yapın.Hocam VPN ile Almanya'ya bağlandım. Hesap adı zaten Türkçe değildi fakat gene olmadı telefon numarası istiyor.
Amerika'ya bağlanıp hesap adını İngilizce ad soyad şeklinde yapın.
Merhaba, farklı ağ bağlantıları ve gizli sekme deneyin.
Cihazı değiştirin.Maalesef yine olmuyor. Opera'dan Amerika'ya bağlandım. Yine soruyor.
Google, Opera, Firefox, Edge... Hepsini kullandım yine olmuyor.
Cihazı değiştirin.
Cihazı değiştirin.
Merhaba arkadaşlar. Hesaplarımı sıfırlayıp yeni mail açacaktım. Fakat telefon numaramın fazla kullanıldığını belirtiyor. Bu iğrenç saçmalıktan nasıl kurtulabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Google katı kuralcı. Belli bir hesaptan sonra başka Google hesabına telefon numarası eklenmiyor. Ve yine Google artık bunu spam olarak gördüğü için bunu engellemeye başladı. Belli bir süre girilmediği zaman hesap kapanıyor zaten. Ama silinmeden önce haber veriyor. Sanırım süresi 1 yıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.