Telefon önerisi

Bütçe
16500
Tecno kalksın çamaşırları assın yine almam. Yazdığınız cihazlar arasında en dengelisi A55, en oyun odaklısı X6 Pro. Benim önerim A55 olur.

Nord 3 hakkında bir yorumunuz var mıdır hocam herkesin cihaz hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum o yuzden soruyorum. Teknolojik cihaz alımlarımda herkesin ne dediği benim için çok önemlidir.

Nord 3 hakkında bir yorumunuz var mıdır hocam herkesin cihaz hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum o yuzden soruyorum. Teknolojik cihaz alımlarımda herkesin ne dediği benim için çok önemlidir.
Nord 3 bütçenizi aşıyor hocam sanırım 24.000 TL fiyatı var. Ona bütçeniz yetiyorsa S24 FE 128 GB 25.000 TL civarlarındaydı. Nord 3 A55'den daha iyi ama fiyatına çok daha iyileri var.

Nord 3 bütçenizi aşıyor hocam sanırım 24.000 TL fiyatı var. Ona bütçeniz yetiyorsa S24 FE 128 GB 25.000 TL civarlarındaydı. Nord 3 A55'ten daha iyi ama fiyatına çok daha iyileri var.

Peki hocam sağ olun zamanınızı ayırdınız yardımcı oldunuz dediklerinizi dikkate alacağım.

Arkadaşlar çok ama çok arada kaldım, sizce bu yazdıklarımdan hangisini almalıyım?
Not: Kamera çok önemli değil hızı ve batarya önemli benim için.
Not 2: Şunu al onu alamazsan şunu al diye 2. seçenek sunarsanız çok mutlu olurum.
  • Redmi Note 13 Pro.
  • Nothing Phone 2a.
  • Samsung Galaxy a35.
  • Samsung Galaxy a34.
  • Samsung Galaxy a54.
  • Samsung Galaxy a55.
  • POCO X6 5G.
  • Xiaomi 11T.
  • Honor 90.
Samsung her yönden iyidir.

Technopat Haberler

Geri