Telefon önerisi

Ben telefonun her zaman performansına bakarım. Kamerası güzel olsun diye para verilmez bir telefona. Gidip normal fotoğraf makinesi alırsın onun yerine onla gezersin.

@Zireael14 9T modeli donanım olarak yeterli bir telefon. G90T ve G76 MP4 modeli SD 730 ve Adreno 618 modelinden daha performanslı. 9T modelinin kamera, batarya ve Amoled ekran avantajları var, bunlar önemli konular. Note 8 Pro kötü telefon değil zaten.

O cihazlar arasında Xiaomi Mi 9T'yi tavsiye ederim. Kullanıcılari memnun diye biliyorum. Oyunda vs. iyi iş çıkarıyor. Samsung derseniz A70 A51'e göre daha iyidir. Ben A70 kullanıyorum. Herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Samsung derseniz A70 A51'e göre daha iyidir.
Ne açıdan daha iyidir söyler misin? A70 yerine A51 alınması gereken telefondur. Kamera ve ekran olarak daha iyi. CPU olarak A70 daha güçlü ama GPU olarak aynılar, bu durum oyun performansında iki cihazı eşit yapıyor. Batarya avantajı var A70 modelinin.

5. maddede de yazdığı gibi günde sadece 1 kere şarj etmek konusundan dolayı A70'i tavsiye ettim. A51 ile A70 arasında öyle büyük bir fark yok. Batarya konusunda A70 gerçekten başarılı. Ama evet ekran ve kamera olarak A51 bir adim daha önde. Aslında ikisi de benzer cihazlar aralarinda büyük bir fark yok. Benim kendi görüşüm bu şekilde...

Hocam bende almayı düşünüyorum da, acelem yok, bekliyim mi? Fiyatlar yükselmez değil mi? Virüs'ten dolayı zamlanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…