Telefon onerisi

Hocam kullandığım IPhone'lere dayanarak söylüyorum hiçbir modelin düzü alınmaz IP 16 almak yerine 15 pro alın daha iyi.
Anladım hocam önerin ve fikrin için teşekkür ederim. 9 Eylül'ü bekliyorum işte fiyatlara bakıcam ona göre son kararı vericem. 15'lere ne kadar zam gelir acaba?

Hocam İphonelar Fransa hariç her ülkede her güncellemeyle yavaşlatılıyor ki bir üst model telefon alınsın, (fransada bu yaşanmıyor çünkü applea dava açtı ve kazandı) bundan dört sene sonra iphone15in belki youtube desteği bile kalkıcak, belirsiz. Fakat s24 ultra taş gibi dayanır. Bence androidden devam.
Elimde İPhone 5s var (10 yıllık telefon) geçen senelerde desteği bitmesine rağmen güncelleme getirmişler.
Telefon YouTube, Spotify, WhatsApp dahil birçok uygulamayı sıkıntısız bir şekilde çalıştırıyor, diyeceğim o ki yavaşlatsalar bile bir yere kadar yavaşlatır kullanılamaz hale getirmezler.
Ama Android tarafında kullandığım Xiaomi Mi 11 Lite 5G model telefonum 2 yıllık standart garanti süresi döneminde hiçbir arıza vermeyip 2 yılı doldurduktan birkaç ay sonra anakart'ı yanarak perte çıktı, sitelerde parça ararken gördüğüm kadarıyla benimle aynı durumu farklı modellerde yaşayan binlerce insan var.
Telefonu yavaşlatmalarının (Şarj ömrü artsın diye yaptıklarını okumuştum, onların yalancısıyım) ucu ucuna dayanacak şekilde üretmelerinden daha iyi olduğu bariz.

Elimde iPhone 5S var (10 yıllık telefon) geçen senelerde desteği bitmesine rağmen güncelleme getirmişler.
Telefon YouTube, Spotify, WhatsApp dahil birçok uygulamayı sıkıntısız bir şekilde çalıştırıyor, diyeceğim o ki yavaşlatsalar bile bir yere kadar yavaşlatır kullanılamaz hale getirmezler.
Ama Android tarafında kullandığım Xiaomi Mi 11 Lite 5G model telefonum 2 yıllık standart garanti süresi döneminde hiçbir arıza vermeyip 2 yılı doldurduktan birkaç ay sonra Anakart'ı yanarak perte çıktı, sitelerde parça ararken gördüğüm kadarıyla benimle aynı durumu farklı modellerde yaşayan binlerce insan var.
Telefonu yavaşlatmalarının (şarj ömrü artsın diye yaptıklarını okumuştum, onların yalancısıyım) ucu ucuna dayanacak şekilde üretmelerinden daha iyi olduğu bariz.

Hocam bu kadar detaylı aciklamaniza gerek yoktu ciddi bir yorum atmamis arkadas bence😄

Elimde İPhone 5s var (10 yıllık telefon) geçen senelerde desteği bitmesine rağmen güncelleme getirmişler.
Ama Android tarafında kullandığım Xiaomi Mi 11 Lite 5G model telefonum 2 yıllık standart garanti süresi döneminde hiçbir arıza vermeyip 2 yılı doldurduktan birkaç ay sonra anakart'ı yanarak perte çıktı, sitelerde parça ararken gördüğüm kadarıyla benimle aynı durumu farklı modellerde yaşayan binlerce insan var.
Telefonu yavaşlatmalarının (Şarj ömrü artsın diye yaptıklarını okumuştum, onların yalancısıyım) ucu ucuna dayanacak şekilde üretmelerinden daha iyi olduğu bariz.
iphone 5 serisinden youtubei çekti ne anlatıyorsun ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı