Telefon oyun için Type-C hub önerisi

MertOcak58

Kilopat
Daha fazla  
Selam ben PUBG Mobile oynarken modemden internet kablosunu direkt telefona takmak istiyorum ve bunun yanında hem kulaklık hem de şarj kablosu takmak istiyorum. Bunun için bana kaliteli gecikme yapmayacak işe yarar bir cihaz önerir misin?

Hocam bu işinizi fazlasıyla görecektir. Samsung S24 FE'de denedim. Ethernet kablosunu hemen görüyor. Çok da güzel çalışan bir alet. Type-c ile ek güç de bağlayabiliyorsunuz.
Hocam yorumlarında biraz ısınma problemi olduğunu gördüm sorun oluyor mu ? Bir de eğer oyun oynuyorsanız ms konusunda değişiklik oluyor mu

Hocam yorumlarında biraz ısınma problemi olduğunu gördüm sorun oluyor mu ? Bir de eğer oyun oynuyorsanız ms konusunda değişiklik oluyor mu
Hocam ben aslında telefona HDMI bağlamak isterken bir de ethernet bağlayayım dedim merakımdan ve bir baktım ethernet simgesi çıktı telefonumda. Wi-fi ve hücreseli kapayıp denedim gerçekten de Ethernette aldım interneti ama bunun dışında bir şey yapmadım. Öyle abartılacak şekilde ısınmıyor. Zaten metal olduğu için ısıyı o şekilde soğurması normal.

Hocam ben aslında telefona HDMI bağlamak isterken bir de Ethernet bağlayayım dedim merakımdan ve bir baktım Ethernet simgesi çıktı telefonumda. Wi-Fi ve hücreseli kapayıp denedim gerçekten de Ethernet'te aldım interneti ama bunun dışında bir şey yapmadım. Öyle abartılacak şekilde ısınmıyor. Zaten metal olduğu için ısıyı o şekilde soğurması normal.

Tamamdır hocam biraz araştırdım da bunda 100Mbps'ye kadar hız destekliyormuş 1000 Mbps'lik benim işime daha çok yarar bir ama doğru düzgün cihaz bir türlü bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı