Telefon Rehberinde SIM kişilerini gösterme

ddenizz

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2014
Mesajlar
535
Merhaba arkadaşlar, telefonum Samsung Galaxy Young . Telefonumda rehbere sim kart yolu ile kaydettiğimde rehberden kaydettiğim ismi aradığımda bulamıyordum. Telefon hafızasına kaydettiğimde açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi onu şöyle yapıyoruz : Kayıtlar yada rehberi tıkla, sonra sol taraftan seçenekler tuşuna tıkla (dokun :D )filtreleyi bul, dokun yalnız telefon numarası olan kişiler yazar kutucukta ki işareti kaldır ve aşağıda tüm kişiler kutusunu tıkla ve çık rehber ve sım karttaki tüm numaralar gözükecektir.
 
Rehbere girdiğinde menü tuşuna bas. Rehberde hangi girdilerin görüneceğine dair bir ayar var. Bu ayarda telefon rehberinin yanında SIM rehberini de seç.

Şöyle de bir nokta var: kim SIM rehberi kullanır ki :) Gmail ile senkronize et kişilerini. Yoksa bir gün SIM'i kaybedince fena duvara toslarsın.
 
ANDROİD 7.0 format atıldığı taktirde sim rehberini gösterdmez. çünkü güvenlik acıgıdır. istediğiniz yeri tıklayın dönün birde kendinizi tıklayın hiç bir şekilde sim rehberi gözükmedz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı