Telefon tavsiyesi

iPhone ekran yenilemede biraz para tuzaklığı yapıyor hocam koskoca 14 60Hz iken müşterileri Pro Max aldırmak için 120Hz yaptırıyor ve sadece Pro Max serilerinde 120Hz'yi kullanıyor bu durumdada bayağı tepki alıyor fakat yine de ben IPhone'ciyim arkadaş öyle kalkıpta 120Hz androiddende dayak yemem deyip alıyorlar.

Ne zaman zamlanır hocam bu hafta içinde alabilirsem alacağım.

Bu hafta içinde zam almaz bence. Resmi siteler kendi içinde 1-2 fazlaya satıyor zaten.

Bir sayfayı yenilemenizle bile fiyatı artarabilir. Hepsiburada ve Trendyol'da hala birkaç satıcıda 28k.
Çok belirsiz, ne desem yalan olur.

Hocam güvenilir bir satıcıdan link atabilir misiniz 256 GB 28k şaşırttı da 2kişi kötü yorum atmış başka yorum yok

Bu hafta içinde zam almaz bence. Resmi siteler kendi içinde 1-2 fazlaya satıyor zaten.

@429065 @2nattydu Hepsiburada'mı Trendyol'mu hocam?

Son düzenleme:
Şimdi arkadaşlar size olayı anlatayım.

Ben bir telefon alacağım ve onu da Samsung S23 olarak istiyorum, fakat biraz pahalı bir telefon.
Tavsiyenize ihtiyacım var.

Bilgisayarımın işlemcisi R5 Pro 4650G ve bunu R5 5600e yükseltip yanında soğutucu almak istiyorum.

S21 FE veya S22 alıp işlemci de mi alayım yoksa S23 mü alayım.

S22'nin 3200 mAh olduğu için kötü olduğu söyleniyor pil konusunda fakat S21 FE 3700 mAh. S23 bu konuda ikisinden üstün olup çok güzel bir telefon olduğu için Samsung S23 istiyorum ama R5 5600 almayı da istiyorum sizce ne yapmalıyım.
S22'nim işlemcisi fazla ısınıyor ve bataryası düşük olduğu için çabuk tükeniyor diyorlardı. Bence s22 o kadar para verip de çekilmez ama s21 fe'yi bilmiyorum. Eğer s21 fe'nin sorunları yoksa tercih ederdim çünkü yapacaklarınızı zaten karşılayacaktır.

@ucube maymun evet Samsung Türkiye garantili diyor.
@mrg4dget aynısının laciverti. Ikisi de Samsung dökümü berbat islemcilere sahipler. Overheating ve kötü batarya ortak problem. Ama S22, kamera ve ekranda daha önde olduğu için almak daha mantıklı. Ayrıca yonga seti de daha güçlü.

Size bağlı. Ben S23 alırdım. Kendim de kullanıyorum sorun varsa cevaplarım.

Hocam nereden aldınız? Ve kaç GB kullanıyorsunuz HB de 128 GB fiyatlı olanlar Trendyol'da 256 GB ona şaşırdım bana varsa bildiğiniz güvenilir bir link atabilir misiniz?

@mrg4dget aynısının laciverti. Ikisi de Samsung dökümü berbat islemcilere sahipler. Overheating ve kötü batarya ortak problem. Ama S22, kamera ve ekranda daha önde olduğu için almak daha mantıklı. Ayrıca yonga seti de daha güçlü.

Yorum yok fakat hocam bir de bir sıkıntı yaşarsam ben iade etmek zorunda kalacağım ve iade edip para elime geçip tekrar sipariş edene kadar zamlanacak.

Doğrudur ama s22 de olsa alacağım telefonu günde birkaç kez şarja takmak canımı sıkar ki oyun da oynanacak telefonda. Bu durumda s23 daha mantıklı sanırım.

Doğrudur ama S22 de olsa alacağım telefonu günde birkaç kez şarja takmak canımı sıkar ki oyun da oynanacak telefonda. Bu durumda S23 daha mantıklı sanırım.

Kuzenim S21FE kullanıyor hocam pili biraz sıkıntılıda işlemcisinde kötü denebilecek bir durum göremedim yani sabit 60FPS PUBG oynatıyor du başka bir bilgim yok sadist Exynos daha bilgili.

Hocam nereden aldınız? Ve kaç GB kullanıyorsunuz HB de 128 GB fiyatlı olanlar Trendyol'da 256 GB ona şaşırdım bana varsa bildiğiniz güvenilir bir link atabilir misiniz?
256GB aldım. Sizde 256GB alın UFS4 den dolayı. Vatandan saat kampanyası ile almıştım. Şu an Vatanda sepette indirimde. Güvenilirlik olarak önerebileceğim bir yer yok ben biraz fazla verip teknoloji mağazasından yada Amazondan alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı