Telefon tavsiyesi

@429065 @Forum Clerk @2nattydu
Arkadaşlar hafif hortlatıyorum fakat birşeyde danışacağım S21 FE ve S22 arasında çok bir fark var mı hangisi daha iyi o konuda yardımcı olabilir misiniz S23 bütçemi zorladığı için maalesef alamayacağım birkaç tatsızlık yaşadım S21 FE + R5 5600 alabilirim şu anda S21 FE mi yoksa S22 mi hangisinin bataryası vb. Daha iyi S21 FEninki daha büyük olsa da S22 de daha çok ekran süresi olduğunu gördüm.

S21 FE üzmez hocam ben 1 ay önce aldım 256 GB modelini yani bugüne kadar hiçbir sorununu görmedim. Tek sorun şarj aletinin kutu içerisinde gelmemesi onu da Samsung'un sitesinden 550 TL'ye alabilirsin.

S21 FE üzmez hocam ben 1 ay önce aldım 256 GB modelini yani bugüne kadar hiçbir sorununu görmedim. Tek sorun şarj aletinin kutu içerisinde gelmemesi onu da Samsung'un sitesinden 550 TL'ye alabilirsin.

Hocam sosyal medyada gezip YouTube'da video izlediğinizde veya oyun oynadığınızda 1 günü falan çıkartıyor mu?

Aynı zamanda S21 FEnin S22'den fotoğraf konusunda daha iyi HDR uyguladığını gördüm.

Ben 1 günü çıkartıyorum hocam PUBGM oynuyorum en yüksek ayarlarda yani oynadımmı bayağı oynuyorum bir de, YouTube, Instagram da da takılıyorum bayağı 1 günü çıkartıyorum.

@ucube maymun
Evet epey farkları var. Benim makalem bakabilirsiniz:

@ucube maymun
Evet epey farkları var. Benim makalem bakabilirsiniz:

Hocam S22'nin bir günü çıkartamaması beni rahatsız eder ya sorun o

@429065 @Forum Clerk @2nattydu
Arkadaşlar hafif hortlatıyorum fakat birşeyde danışacağım S21 FE ve S22 arasında çok bir fark var mı hangisi daha iyi o konuda yardımcı olabilir misiniz S23 bütçemi zorladığı için maalesef alamayacağım birkaç tatsızlık yaşadım S21 FE + R5 5600 alabilirim şu anda S21 FE mi yoksa S22 mi hangisinin bataryası vb. daha iyi S21 feninki daha büyük olsa da S22 de daha çok ekran süresi olduğunu gördüm.

Hocam eğer işlemciye de alabilecekseniz ve mutlu olacaksanız alın. Bana kalırsa öyle ahım şahım farklar yok ikisi arasında S21 FE de alabilirsiniz.

@ucube maymun @429065 hocamın bunu detaylıca anlattığı bir konu var oradan bakabilirsiniz. Kısacası S22 alabiliyorsanız S22 alın.

Hocam siz atmışsınız zaten sonradan gördüm.😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı