Telefon üzerinden format USB'si nasıl hazırlanır?

fettahugz

Femtopat
Daha fazla  
Selam,
Bir FreeDOS laptop aldım ve üzerine Windows kurmam lazım. Telefonumla USB'ye format yapmak istiyorum ama kafam karıştı. Şu soruları soracağım:

Telefonla USB'ye format yapmanın en kolay yolu nedir? Etchdroid veya ISO2USB gibi uygulamalar işe yarar mı?
ISO dosyasını telefonla USB'ye yazdıysam, laptopa takıp Windows'u kurmaya başlayabilir miyim? Bir sorun olur mu?
FreeDOS laptop aldım, içinde hiçbir şey yok. Windows'u direk USB'den kurabilir miyim yoksa başka bir işlem yapmak mı lazım?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bildiğim kadarıyla telefondan Windows ISO'su hazırlanamıyor. Etchdroid çalışan bir uygulama, fakat Linux dağıtımları için. Kendileri de diyorlar Windows yazdırılmayacağını. İnternet kafeye gitme imkanınız varsa o şekilde çözebilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla telefondan Windows ISO'su hazırlanamıyor. Etchdroid çalışan bir uygulama, fakat Linux dağıtımları için. Kendileri de diyorlar Windows yazdırılmayacağını. İnternet kafeye gitme imkanınız varsa o şekilde çözebilirsiniz.

Linux yazdirabiliyor ise yazdirsin. Ondan sonra Linux kurup onun uzerinden Windows yazdirsin.

Son düzenleme:
Linux yazdirabiliyor ise yazdirsin. Ondan sonra Linux kurup onun uzerinden Windows yazdirsin.
Hocam valla hiç Linux falan uğraşmak istemiyorum :)

Hocam valla internet Cafe sırf usb için abartılacak kadar para istiyor mesela

Hocam vallahi hiç Linux falan uğraşmak istemiyorum :)

Hocam vallahi internet kafe sırf USB için abartılacak kadar para istiyor mesela.

1 saatlik oturursun. 35 TL falan Ankara'da. Isini hallet cik. USB falan demene gerek yok. Hatta acilis ucreti vardi ondan sonra artiyordu. 1 saat surmeyebilir internet iyi ise. Daha az odersin.

1 saatlik oturursun. 35 TL falan Ankara'da. Isini hallet cik. USB falan demene gerek yok. Hatta acilis ucreti vardi ondan sonra artiyordu. 1 saat surmeyebilir internet iyi ise. Daha az odersin.
Hocam yani usb için her gb başı aktarım parası alıyor demesem bile orda otomatik program anlıyor

Hocam yani usb için her gb başı aktarım parası alıyor demesem bile orda otomatik program anlıyor
Ole birsey var mi? Benim bildigim yoktu.

Eger fazla tutacak ise Linux ile ugrasin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı