Telefon USB girişi ile şarj olup şarj kafası ile şarj olmuyor

Çakbeşlik

Femtopat
Daha fazla  
Telefon USB ile şarj alıyor yavaş da olsa ama şarj kafasını takınca olmamaya baslıyor, baska bir cihazdan denedıgimde sorunsuz calısıyor, telefonun ayarlarında kabloyla verı aktarımı seçtigimi düşünüyorum.

Cihazı sıfırlayabilirsiniz önemli bir veriniz yoksa. Ayrıca başka bir şarj kafası varsa onunla da deneyebilirsiniz. Belki telefonunuza yanlış/dengesiz akım gönderiyordur.

Cihazı sıfırlayabilirsiniz önemli bir veriniz yoksa. Ayrıca başka bir şarj kafası varsa onunla da deneyebilirsiniz. Belki telefonunuza yanlış/dengesiz akım gönderiyordur.
yanlış akım mevzusunu gittiğim telefoncuda söyledi hangi sarj kafası uyumlu olup olmadıgını nasıl anlıyacağım

W değeri aynı olsun sizin cihazınızın desteklediği ile yeter hocam.

Bütün adaptörler aşağı yukarı tüm telefonlara uyar. Adaptörlerin farklı farklı çalışma voltajı amperi vardır. Yine de adaptör değiştirip bir deneyin. Kablo ile ilgili de olabilir.

yanlış akım mevzusunu gittiğim telefoncuda söyledi hangi sarj kafası uyumlu olup olmadıgını nasıl anlıyacağım
Adaptör değiştirip deneyin Hocam. Telefonunuz fazla eski değilse zaten uyumlu adaptörler resmi üretici tarafından satılmaktadır yüksek ihtimalle.

Zaten genel olarak adaptörün W değerindense kalitesi önemli oluyor. Xiaomi telefona orijinal Samsung adaptörü taksanız da bir şey değişmeyecek yani. Lakin gidip de mahalle telefoncusundan alınan çakma adaptörlerden takarsanız havaya uçma riski bile olabilir.

Adaptör değiştirip deneyin hocam. Telefonunuz fazla eski değilse zaten uyumlu adaptörler resmi üretici tarafından satılmaktadır yüksek ihtimalle.

Zaten genel olarak adaptörün W değerindense kalitesi önemli oluyor. Xiaomi telefona orijinal Samsung adaptörü taksanız da bir şey değişmeyecek yani. Lakin gidip de mahalle telefoncusundan alınan çakma adaptörlerden takarsanız havaya uçma riski bile olabilir.

Kutusundan çıkan şarj adaptörünüde denedim diğer orijinal adaptörlerde denedim fakat sonuç aynı degişmedi hala USB'den şarj alıyor adaptörden almıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı