Engineertf2 Femtopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Telefonumda Wi-Fi Speedtest yapınca 20 mb/sn çıkıyor ama bilgisayarda Ethernet 2.5 mb/sn oluyor. Bunu nasıl hızlandırabilirim?
Telefonumda Wi-Fi Speedtest yapınca 20 mb/sn çıkıyor ama bilgisayarda Ethernet 2.5 mb/sn oluyor. Bunu nasıl hızlandırabilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.436 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #2 Paketin kaç Mbps Speedtest sitesinden hız testi yapar mısın PC'den ekran görüntüsü at sonra. Artı 0 Eksi
KS KS Engineertf2 Femtopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 Einstein dedi: Paketin kaç Mbps Speedtest sitesinden hız testi yapar mısın PC'den ekran görüntüsü at sonra. Genişletmek için tıkla... Speedtest 3 mb çıkıyor Ama paket 20 mb Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Paketin kaç Mbps Speedtest sitesinden hız testi yapar mısın PC'den ekran görüntüsü at sonra. Genişletmek için tıkla... Speedtest 3 mb çıkıyor Ama paket 20 mb
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.436 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #4 Wi-Fi yok değil mi PC'de işletim sistemin nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Engineertf2 Femtopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #5 Einstein dedi: Wi-Fi yok değil mi PC'de işletim sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 11 wifi alıcım yok maalesef Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Wi-Fi yok değil mi PC'de işletim sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 11 wifi alıcım yok maalesef
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.436 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #6 Ethernet driverı güncel olmayabilir aygıt yöneticisine gir ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Artı 0 Eksi
Ethernet driverı güncel olmayabilir aygıt yöneticisine gir ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at.
KS KS Engineertf2 Femtopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #7 Einstein dedi: Ethernet driverı güncel olmayabilir aygıt yöneticisine gir ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Onu şuan yapamıyorum maalesef ama ilgin için sağol Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Ethernet driverı güncel olmayabilir aygıt yöneticisine gir ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Onu şuan yapamıyorum maalesef ama ilgin için sağol