Telefon veya tabletten format USB'si hazırlama

Mehmet178

Hectopat
Daha fazla  
Hardiskimde bir hata oluştu. Ben de evdeki hazırda bulunan format USB'si ile format atmayı denedim. Fakat USB'ye babam bir şey yüklemeyi denemiş. Bu yüzden yüklemeye çalışırken hata verdi. İçindeki dosyayı silmem de durumda herhangi bir değişiklik yaratmadı. Komşumuzun bilgisayarı bozukmuş. Benim de bu akşam bilgisayara ihtiyacım var. Sorum şu:
Telefon veya tablet üzerinden format USB'si hazırlayabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir sitede vardı bunun yapılış yöntemi. Hem farklı bir site olduğundan hemde hatırlamadığımdan dolaya link veremiyeceğim. Arama motoruna yazarsanız büyük bir ihtimalle bulursunuz. Şimdiden kolay gelsin.

Öyle birşey oluyormu bilmiyorum ama hiç uğraşma bence bir internet kafede işini hallet kardeşim.
Ekleme.
Şu programa bir bak.
DriveDroid - Google Play'de Android Uygulamaları
Acilen ihtiyacım olduğu için öyle bir ihtimal yok malesef. Ayrıca önerdiğiniz uygulama ROOT gerektirdiği için kullanamıyorum.
Farklı bir sitede vardı bunun yapılış yöntemi. Hem farklı bir site olduğundan hemde hatırlamadığımdan dolaya link veremiyeceğim. Arama motoruna yazarsanız büyük bir ihtimalle bulursunuz. Şimdiden kolay gelsin.
Malesef bulamadım. Yinede sağolun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı