Telefon yüzünden ders çalışamıyorum

Swanyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ders çalışmak istiyorum ama telefonu bırakamıyorum. Mesela diyorum ki saat 8 de ders çalışacağım. Ama yok çalışmıyorum telefon yüzünden. Çalışmaya gitsem de hep aklımda telefon geliyor. Tersten zevk alamıyorum. Acaba biri yardımcı olabilir mi?

Hocam kapat telefonu ver anne babana iştedeki 2 saat sonra gelirsem verin telefon olmadığından ders çalışacaksın. Denendi.

Sana burada kimse yardımcı olamaz. İnsanın en büyük motivasyon kaynağı kendisidir. Burada ne yazarsak yazalım hiçbir şey değişmez. Telefonu saklamak falan da çözüm değil bana göre. Telefon olmasa bu sefer başka bir şey bulup çalışmayacaksın. O yüzden kendini motive edecek şeyler bulmalısın bunu da en iyi sen yapabilirsin.

Sana burada kimse yardımcı olamaz. İnsanın en büyük motivasyon kaynağı kendisidir. Burada ne yazarsak yazalım hiçbir şey değişmez. Telefonu saklamak falan da çözüm değil bana göre. Telefon olmasa bu sefer başka bir şey bulup çalışmayacaksın. O yüzden kendini motive edecek şeyler bulmalısın bunu da en iyi sen yapabilirs.

Yok kankam her şey telefon, olmasa var ya mis gibi çalışırım ama beynimdeki telefon sevdasını çıkaramıyorum.

İşte bu yüzden benim dediğimi yapın. Dikkatinizi dağıtan uygulamaları silin ve tuşlu bir telefonmuş gibi kullanın.

Reis dediğini deneyeceğim inşallah olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı