Rehber Telefona Arch Linux kuruyoruz!

Hocam, spacedesk işinizi görür zaten bunun için başka bir Linux dağıtımı kurmaya gerek yok.
32 Bit'te Chromium yok mesela. Firefox var.
Boyutu zaten toplamda 1GB indirme 1.5-2 GB kurulum bence eğer Wi-Fi bağlantınız varsa deneyin.

Hocam spacedesk kullandım ancak Wi-Fi üzerinden çok fazla gecikme yaşıyorum. USB Tethering denedim ancak bu seferde internet bağlantım gitti, tablet üzerindeki Wi-Fi özelliğini kapattım. Yani bilgisayarım USB Tethering yüzünden gidip de tabletten internet alamayacak. Sonra kontrol ettim dizüstü bilgisayarımda Wi-Fi üzerinden bağlıyım internete ancak internetim resmen kaplumbağa oluyor. Bundan dolayı denemek istedim.

Hocamm bu hatayı veriyor:
@iloveichigo

Dosya Ekleri

• IMG_20230327_233850.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bu Linux mu yüklüyor emulator mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aradan tam 2 yil gecmis ama halen isinize yarar belki:
Denetim masasindan ag bagdastiricilarina girip ikisinden birine sag tiklayip ozellikler > Internet Protocol Version 4 yazana basip

Sonra da gelismis tusuna basiyorsunuz

Automatic Metric secenegini kapatip Interface Metric ayarini normal baglantiniz icin 2'ye USB Tethering icin ise 1'e alip kaydediyorsunuz otomatik olmasi lazim yoksa cikarip takin. Ben boyle cozmustum.

Yükledik diyelim telefonu yeniden başlatınca geri Termux'dan nasıl çalıştıracağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…