Telefona Discord nasıl indirilir?

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Discord Play Store üzerinden kalktı ve şu an indirilemiyor. APK sitelerini denemiş olsam da bir türlü indiremedim. Sizin bildiğiniz bir yol var mı?

Hocam play store üzerinden ben vpn açıp önbellekteki vs. herşeyi sıfırlıyordum tekrar girince öyle yüklüyordum, kore pubg üzerinde deniyordum bunu tabii
Anlamadıysanız tekrardan şöyle anlatayım;
VPN açın ve uygulamalar üzerinden Play Store'nin önbellek verilerini temizleyip tekrardan deneyin. Discord için geçerlimidir bilemiyorum ben Kore Pubg üzerinde denediğimde çalışıyordu.

Discord Play Store'dan kaldırılmadı hocam, "Türkiye Play Store'undan kaldırıldı." Google Play'e girin, Windscribe VPN (Güvenli bir VPN.) indirin, Gmail vermeden bir hesap oluşturun daha sonrasında Play Store'un verilerini sıfırlayın, VPN'i açın ve Play Store'a girin, Discord'u indirin, VPN'i kapatın ve tekrardan Google Play'i sıfırlayın.

Hocam play store üzerinden ben vpn açıp önbellekteki vs. herşeyi sıfırlıyordum tekrar girince öyle yüklüyordum, kore pubg üzerinde deniyordum bunu tabii
Anlamadıysanız tekrardan şöyle anlatayım;
VPN açın ve uygulamalar üzerinden Play Store'nin önbellek verilerini temizleyip tekrardan deneyin. Discord için geçerlimidir bilemiyorum ben Kore Pubg üzerinde denediğimde çalışıyordu.
İşe yaramadı.

Discord Play Store'dan kaldırılmadı hocam, "Türkiye Play Store'undan kaldırıldı." Google Play'e girin, Windscribe VPN (Güvenli bir VPN.) indirin, Gmail vermeden bir hesap oluşturun daha sonrasında Play Store'un verilerini sıfırlayın, VPN'i açın ve Play Store'a girin, Discord'u indirin, VPN'i kapatın ve tekrardan Google Play'i sıfırlayın.
Deneyeceğim.

Hocam benim dediğim gibi aynı sanırım ben yanlış anlattım veya arkadaş yanlış vpn'i kullandı.
keşke App Store'de bi çözüm gelse 😢

Hocam benim dediğim gibi aynı sanırım ben yanlış anlattım veya arkadaş yanlış VPN'i kullandı.
Keşke App Store'de bir çözüm gelse 😢

Yok hocam siz sadece önbelleği sıfırlıyorsunuz bu yüzden konum değişmez, tüm verileri sıfırlamanız gerekiyor.
Yani aslında yurtdışında yaşayan birinin iCloud'unu girerek App Store'dan Discord indirebilirsiniz ama... kim kime o kadar güvenir veya ne kadar yasal hiç bir fikrim yok.

Dediklerini harfi harfine uyguladım ama işe yaramadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı