D Doğayı Seven birisi Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Diyelim ki antivirüs yüklü değil. Bilinmeyen bir nedenle telefona fidye yazılımı bulaştı ve elle silinmiyor. Ne yapmak gerekir?
Diyelim ki antivirüs yüklü değil. Bilinmeyen bir nedenle telefona fidye yazılımı bulaştı ve elle silinmiyor. Ne yapmak gerekir?
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #2 Doğayı Seven birisi dedi: Diyelim ki antivirüs yüklü değil. Bilinmeyen bir nedenle telefona fidye yazılımı bulaştı ve elle silinmiyor. Ne yapmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam kapatıp telefonu formatlamak gerekir başka yolu yok.Çünkü virüs bütün kontrolleri ele geçirmiş olacak. Artı 0 Eksi
Doğayı Seven birisi dedi: Diyelim ki antivirüs yüklü değil. Bilinmeyen bir nedenle telefona fidye yazılımı bulaştı ve elle silinmiyor. Ne yapmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam kapatıp telefonu formatlamak gerekir başka yolu yok.Çünkü virüs bütün kontrolleri ele geçirmiş olacak.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 23 Mart 2021 #3 Format attığın zaman silinmiyor mu? Artı 0 Eksi
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #4 Format atmak gerekir benim PC'me bulaşmıştı para istiyorlar attım format biraz kaybım oldu (fotoğraf vs) onun dışında keyfime baktım. Artı 0 Eksi
Format atmak gerekir benim PC'me bulaşmıştı para istiyorlar attım format biraz kaybım oldu (fotoğraf vs) onun dışında keyfime baktım.
KS KS D Doğayı Seven birisi Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #5 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Format attığın zaman silinmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam mesela diyorum. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Format attığın zaman silinmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam mesela diyorum.
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #6 Doğayı Seven birisi dedi: Hocam mesela diyorum. Genişletmek için tıkla... Aklıma Kemal Sunalın lafı geldi "Mesela yani" Artı 0 Eksi
Doğayı Seven birisi dedi: Hocam mesela diyorum. Genişletmek için tıkla... Aklıma Kemal Sunalın lafı geldi "Mesela yani"
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 23 Mart 2021 #7 Doğayı Seven birisi dedi: Hocam mesela diyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonu kapatıp güvenli modda formatlarsanız silinebilir. Android telefonlarda bunu yapmanın bir çok yolu var zaten. Artı 0 Eksi
Doğayı Seven birisi dedi: Hocam mesela diyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonu kapatıp güvenli modda formatlarsanız silinebilir. Android telefonlarda bunu yapmanın bir çok yolu var zaten.
cheraas Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #8 Telefonu kapatıp hard reset atınca yeni gibi olur. Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Mart 2021 #9 Genelde şimdikiler hard reset ile yeterli oluyor. Sonraki senelerde çıkarsa ROM vb. atarak belleğini biçimlendirecek şekilde atılırsa çözülecektir. Artı 0 Eksi
Genelde şimdikiler hard reset ile yeterli oluyor. Sonraki senelerde çıkarsa ROM vb. atarak belleğini biçimlendirecek şekilde atılırsa çözülecektir.