Telefona org nasıl bağlanır?

Krak3n_0

Decapat
Daha fazla  
Selamlar ekte göreceğiniz üzere ringway CK68 orgum var. Telefondan çevrimiçi piyano oyunları oynuyorum. Orgu telefona bağlamak için hangi kabloya ihtiyacım var bilmiyorum. Bazıları yazıcı kablosu işini görür dediler fakat yazıcı kablosunun girişi benimkiyle sanırım uyumlu değil. Herhangi bir kayıt yapmayacağım sadece orgta bir tuşa bastığım zaman oyundada o tuşu algılamasını istiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240818_161205_com.huawei.photos.jpg
    Screenshot_20240818_161205_com.huawei.photos.jpg
    334,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu org usb midi arayüzüne sahip değil. Bu yüzden midi girişi olan bir ses kartı alıp midi kablosu ile ses kartına ve oradan bilgisayara bağlayabilirsiniz ancak. Telefon için mümkün değil.

Örnek bir görsel ekledim ses kartı için.

Dosya Ekleri

• ua-25ex_cw_back_gal.jpg
    ua-25ex_cw_back_gal.jpg
    170,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu org usb midi arayüzüne sahip değil. Bu yüzden midi girişi olan bir ses kartı alıp midi kablosu ile ses kartına ve oradan bilgisayara bağlayabilirsiniz ancak. Telefon için mümkün değil.

Daha sonrasında otg kablo ile telefona bağlayamazmıyım?

Ek olarak uygun, iş görecek bir ses kartı ve kablonun linkini paylaşma şansınız varmı?

Hocam bi ses kartlarına bakayım dedim 3 bin den aşağı yok sanırsam. Sizce başka yolu yokmu? Veya onun yerine pianoyu yükseltmek daha mı iyi?

Son düzenleme:
Şimdi aklıma geldi, Roland usb midi arayüzü ile windows ve IOS üzerinde kullanmak mümkün oluyordu. Bir zamanlar ben de onu alacaktım ama ses kartı alınca vazgeçmiştim. Aşağıda linkini bıraktım onu bir inceleyin. (Kablo ve midi arayüzü birleşik zaten başka bir şey almanıza gerek kalmaz)

Ancak android uyumluluğu olmayabilir. (Siz yine de bir araştırın)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi aklıma geldi, Roland usb midi arayüzü ile windows ve IOS üzerinde kullanmak mümkün oluyordu. Bir zamanlar ben de onu alacaktım ama ses kartı alınca vazgeçmiştim. Aşağıda linkini bıraktım onu bir inceleyin. (Kablo ve midi arayüzü birleşik zaten başka bir şey almanıza gerek kalmaz)

Ancak android uyumluluğu olmayabilir. (Siz yine de bir araştırın)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim. Sanırım enstrüman aksesuar ve parçaları benim düşündüğümden pahalıymış 😄 aklımda 400'ü geçmez gibi bir düşünce vardı.

Teşekkür ederim. Sanırım enstrüman aksesuar ve parçaları benim düşündüğümden pahalıymış 😄 aklımda 400'ü geçmez gibi bir düşünce vardı.
Maalesef pahalı ürünler haklısınız.

Yukarda linkini attığım ürünün benzeri çin malı usb arayüzler de var sizin söylediğiniz fiyat bandında ancak onlarda gecikme çok fazla ve birkaç tuş aynı anda basıldığında algılamama sorunları var. Onu almaya değmez yani o yüzden.

Maalesef pahalı ürünler haklısınız.

Yukarda linkini attığım ürünün benzeri çin malı usb arayüzler de var sizin söylediğiniz fiyat bandında ancak onlarda gecikme çok fazla ve birkaç tuş aynı anda basıldığında algılamama sorunları var. Onu almaya değmez yani o yüzden.
Doğru diyorsunuz çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı