Telefona ROM atılır mı?

Azerbaycanla alakası yok. Adımlar şöyle.

  1. Cihazımızın Ayarlar > Telefon Hakkında kısmına girip MIUI sürümüne 8 kere basıyoruz, geliştirici seçenekleri açılacaktır.
  2. Ayarlar > Ek ayarlar > Geliştirici seçenekleri kısmına girip “MI Kilit Açma/Durumu” seçeneğine giriyoruz.
  3. Bir uyarı çıkabilir, onaylıyoruz. Karşımıza “Hesap Ekle” butonu geliyor. Hesap ekle butonuna basıyoruz ve “Mi hesabı başarıyla eklendi” uyarısını gördüğümüzden emin oluyoruz. Eğer “Hesap eklenemedi” veya “Hata kodu -1” gibi hatalar alıyorsanız Mi hesabınıza giriş/çıkış yapıp tekrar deneyin.
  4. NOT: Hesap eklendikten sonra sonra telefonu sıfırlamayın, Mi hesabından çıkış yapmayın ve tekrar tekrar hesap ekle kısmına basmayın/girmeyin.
Kaynak: Xiaomi Bootloader Kilidi Açma | 2020 Rehberi - Tech in Deep
Bende android yüklü şuan yapamazmıyım ?
 
Yok açmak istemiyorum meraktan sormuştum sadece. Benim telefonum Mi a1 MİUİ 11 indirdim bir zaman fakat Custom Rom diyorlar sanırım ona emin değilim güncelleme almıyordu telefon. Ben bunun güncelleme alacak versiyonunu nerden indirebilirim ? yada indirebilirmiyim bir konu açayım ?
@Firehorse MK II @Silinen üye
 
@bir2bir3bir4 önce bootloader kilidi sorunuzu cevaplayayım, Geliştirici Seçenekleri'nde "OEM Kildi açma" olması lazım, bu açıyor. Önce verileri yedekleyin. Xiaomi.EU'dan indirirseniz güncelleme alabilir. Port ROM MIUI 12 for Tissot (miA1)
Mesela Mi A1 için yapılmış MIUI 12 portu. İşte size custom ROM. Her işlemde dikkat etmenizde fayda var.
 

Geri
Yukarı