Arkadaşlar bir yerde okumuştum telefonunuzun şarjı hızlı bitiyorsa hacklenmiş olabilirsiniz. O konuyu okuduktan sonra sarjımı sürekli kontrol eder oldum ve bir nevi tik oldum. Şu sıralar şarjım biraz hızlı bitiyor anı düşüşler olmasa da saate %6-7 sayı gidiyor. Biraz tırstım.
Arkadaşlar bir yerde okumuştum telefonunuzun şarjı hızlı bitiyorsa hacklenmiş olabilirsiniz. O konuyu okuduktan sonra sarjımı sürekli kontrol eder oldum ve bir nevi tik oldum. Şu sıralar şarjım biraz hızlı bitiyor anı düşüşler olmasa da saate %6-7 sayı gidiyor. Biraz tırstım.
Zengin misin? Önemli biri misin? Önemli derken tabi ki size bir şey demiyorum ama tanınan biri misin? Bunların hepsi hayırsa o zaman seni ne yapsınlar.
Sadece telefonlara özgü değil, herhangi bir cihazın şarjı hızlı bitiyorsa zararlı bulaşmış olma ihtimali vardır elbette. Fakat bataryanın ömrünün kısalmış olması daha muhtemel.
Android'li telefonunuzun pil sağlığını kontrol etmenin ve onun kullanım ömrünü uzatmanın kolay yolunu açıklıyoruz...
www.chip.com.tr
--- Hala şüpheliyseniz kendi telefonunuzun yönetim uygulamasından veya ayarlardan tarama yapabilirsiniz. Bulunmuyorsa veya farklı bir yazılımı kullanmak istiyorsanız: