Telefona sızmış olabilirler mi?

Abdullah0146

Centipat
Arkadaşlar bir yerde okumuştum telefonunuzun şarjı hızlı bitiyorsa hacklenmiş olabilirsiniz. O konuyu okuduktan sonra sarjımı sürekli kontrol eder oldum ve bir nevi tik oldum. Şu sıralar şarjım biraz hızlı bitiyor anı düşüşler olmasa da saate %6-7 sayı gidiyor. Biraz tırstım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerde okudun?Mabad kaynakli bir bilgi.

Batarya ile ilgili olabilir. Arka plandaki uygulamalar olabilir. Hemen hacklenmeyi düşünme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zengin misin? Önemli biri misin? Önemli derken tabi ki size bir şey demiyorum ama tanınan biri misin? Bunların hepsi hayırsa o zaman seni ne yapsınlar.

Saatte 5-6 mı gidiyor? Takas edebiliriz telefonları ama benimkinin şarjı 4 saatte bitiyor haberin olsun 100%'deyken (iphone6)

Sadece telefonlara özgü değil, herhangi bir cihazın şarjı hızlı bitiyorsa zararlı bulaşmış olma ihtimali vardır elbette. Fakat bataryanın ömrünün kısalmış olması daha muhtemel.

--- Hala şüpheliyseniz kendi telefonunuzun yönetim uygulamasından veya ayarlardan tarama yapabilirsiniz. Bulunmuyorsa veya farklı bir yazılımı kullanmak istiyorsanız:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…