Telefona Yapılması Gerekenler

EmreBlast

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle arkadaşlar elime büyüğümden geçecek olan Galaxy S4 GT-i9500 Android Sürümü 5.0.1 olan telefon var. Ben bu telefona daha önce root attım fakat telefonda donma ve uygulama durdu hataları var. Bu hataları kaldırmak istiyorum kısacası ben bu telefonu yeni alınmış bir telefon gibi yapmak istiyorum. Yeni kabından açıyormuş gibi hissetmek her şeyi sıfırlamak gibi yapmam gereken şeyler nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir model. Fazla yapabileceğiniz bir şey yok aslında telefonu fabrika ayarlarına çekebilirsiniz, sd kart alıp fotoğraflarınızı dosyalarınızı onun içine atabilirsiniz, gereksiz dosyaları silebilirsiniz. Son olarak uygulamaların lite versiyonlarını indirin, bütün uygulamaları güncellemeyin sadece size lazım olan uygulamaları güncelleyin, kullanmadığınız uygulamaları silebilirsiniz.

Şu anda bahsettiğiniz telefonun Nokia 3310'dan farkı yok. 3310'da en azından silah ve dayanıklılık özellikleri var.
Amma abarttın!, Galaxy S3 Neo kullanıyorum oyunlarda ve uygulamalarda hiç bir sorun yaşamıyorum. Cihaz eski bile olsa zamanın amiral gemisiydi.

Konuya gelicek olursak, Cihaza temiz bir stock rom at. Ondan sonra TWRP üzerinden magisk'i yükleyip gereksiz uygulamaları kaldırmanı öneririm.
(Root attıktan sonra "App2SD" programı ile istediğin system uygulamalarını kaldırabilirsin.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Arkadaşlar telefona öncelikle hard reset attım ardından romlar hakkında birkaç araştırma yapıp stock rom atmaya karar verdim 5.0.1 di zaten 5.0.1 atıyorum şuan şimdi izlediğim videodaki adam bunu yapıp ardından tekrar hard reset atıyor işlem sırasını mı karıştırdım yoksa hiç stock rom atmadan sadece hard reset atsaydım yeterli olur muydu internetten bulduğum orijinal fakat cihazın kendisinde olan daha da şey değil midir en yakın zaman da da custom atacağım
Yalana gerek yok custom seçmememin sebebi sitelerin indirme hızını kısıtlaması 15kb/s nedir arkadaş bildiğiniz güzel bir site var mı
Arkadaşlar custom romu telefona mı yüklüyoruz yoksa pcye yükleyip odinle telefona mı yazıyoruz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı